woensdag 30 mei 2018

Driftwood tafel

De goedkoopste Tafels bestel je op beslist. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Boek nu, betaal later, gratis annuleren.


Budget tot luxe, hotels en huizen.

Nieuw Ophalen Vijf personen of meer. Is een model waarbij je de tafel aan kanten kan verlengen. Tafels , kasten, salontafels en tv-meubels, desgewenste richt u uw hele woon- en eetkamer in met deze stijl meubels. Het tafelblad is opgebouwd uit met de hand verzamelde driftwood takken. Door het zeewater heeft het driftwood deze karakteristieke vorm, kleur en uitstraling gekregen.


De maximale lengte van het tafelblad is 1. Door middel van aanzetbladen kan de tafel een meter langer worden gemaakt. Stevige driftwood eettafel,keukentafel en lange bank, tafel.

Vaste prijs driftwood eetttafel 4euro. X180xhbd vaste prijs driftwood bank is 2euro. Dit maakt de tafel stoer en robuust, de poten ogen dankzij de romantische vormen landelijk. Door zijn afmeting is deze salontafel ook goed. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.


Ook Complete Eettafelsets online. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. De Appelgaard voor een landelijk en sfeervol interieur.


Een landelijke woonwinkel met veel exclusieve accessoires en lampen van oude kruiken gemaakt. Daardoor is elk exemplaar uniek. Het driftwood tafelblad in combinatie met het RVS onderstel geeft de tafel een moderne, maar toch warme uitstraling. Een stoere echte robuuste teak tafel , met een geleefd oud bla heeft super mooie geleefde uitstraling.


Voor als je opzoek bent naar iets unieks, iets wat niet iedereen heeft staan en ook nog super leuk geprijsd is, is deze. Door de uitschuifbare poten is het echter mogelijk de tafel te verstellen en de tafel is zeer. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties. De ronde eetkamertafel ‘Georgia’ uit de SoHome collectie vormt een prachtige eyecatcher in jouw huis. De tafel heeft een maximaal draaggewicht van kg.


Dit zorgt voor een prachtige vintage look. Ook de zwartgelakte stalen kruispoot draagt hier aan bij. Stoer TV-meubel van oud recycled teak, ook wel driftwood genoemd. Dit model combineert mooi met onze andere producten van oud hout zoals bijvoorbeeld onze tafel Brunoy of kloostertafel Tressot. Dit model is leverbaar in maten zoals getoond op de rechter foto.


Driftwood tv-meubel Corrado laden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts