maandag 28 mei 2018

Gebaksbordjes pip studio

Happy products for happy people. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Ontdek ons unieke assortiment gebaksbordjes. Maak van jouw huis jouw thuis. Pip Studio bij Smulderstextiel.


Diverse luxe dessins zijn verkrijgbaar als gebaksbordjes , dinerborden, ontbijtbordjes, soepborden, onderborden en petit fours.

De gebaksbordjes hebben dit ook allemaal. Zelfs wanneer je bijvoorbeeld andere kleuren kiest voor de gebaksbordjes dan voor je thee- en koffiekoppen, zolang je maar binnen dezelfde serie blijft. Pip studio roze servies stukken: #127800; floral kom rose cm. Espresso kop en schotel floral roze met gouden details. Nu Sale met korting op je favoriete artikelen.


Het porselein servies van Pip is zo ontzettend uitgebreid dat je gerust een paar uur kunt verdwalen tussen al onze mooie producten. Onze servies collectie is heel uitlopen van borden en kopjes tot theepotten en serveerschalen. Bekijk Ons Brede Assortiment Gebaksbordjes.


Voor 23u Besteld = Morgen In Huis!

Voordelige PiP Studio artikelen online. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Af te halen in enschede of oldenzaal of verzenden via postnl op eigen risico (euro) Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Zie mijn andere advertenties voor meer pip servies. Gloudemans Koken en Kado biedt je verschillende serviesstukken van dit merk aan.


Onderdelen van het servies. Het kaki kleurige gebaksbord is gemaakt van 1 porselein en is versierd met het Shabby Chic dessin. Dit gebaksbordje maakt het serveren van taart nog feestelijker!


Dit roze gebaksbordje maakt het serveren van taart nog feestelijker! Het gebaksbord is gemaakt van 1 porselein en is versierd met het roze Royal dessin en gouden details. Dit fruitige gebaksbordje is gemaakt van hoogwaardig porselein, gedecoreerd met de Cherry illustratie. De rand is versierd met de bekende rood-witte Pip streep met gouden accenten. De vorkjes zijn gemaakt van metaal en zijn voorzien van een dessin.


Je hebt een prachtige taart gebakken. Voorzien van een mooie laag fondant, feestelijk versierd met marsepeinen bloemen en suikerwerk. Gratis bezorging vanaf 20. Op zoek naar artikelen van PiP Studio ? Artikelen van PiP Studio koop je eenvoudig online bij bol.


Het model is gedecoreerd met een kleurrijk dessin en goudkleurige accenten.

Dit item is niet magnetron- en vaatwasserbestendig. Floral gebaksbordje cm. Vergelijk Gebaksbordjes online bij LionsHome. Het label heeft als doel om blijdschap en vreugde te brengen. Frank heeft het grootste aanbod gebaksbordjes voor jou!


Ontwerpster PiP haalt haar inspiratie uit alledaagse dingen als wilde rozen in bloei en haar parkiet Tjommy, die terug te vinden zijn in haar ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts