vrijdag 11 mei 2018

Muursticker jungle dieren

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Kijk eenvoudig de nieuwste films thuis via Smart TV, mobiel of game console. Geen abonnement, betaal per film.


Muurstickers dieren voor de kinderkamer.

Zoek je mooie muurstickers van dieren voor de kinderkamer? Met dieren muurstickers fleur je de kinderkamer in enkele minuten op. Maak de kinderkamer tot een echte jungle.


Room decor kit jungle dieren Stickerbox met in totaal stickers. Bent u op zoek naar een mooie betaalbare babykamer muursticker ? Wil jij graag de kamer van de kleine kindjes graag mooi opfleuren? Dat kan zeker met onze leuke kinderkamer muurstickers. Breng sfeer in jouw huis met deze prachtige ronde muursticker jungle met dieren.


Cirkels zijn helemaal hip en deze ronde wanddecoratie fleurt je interieur mooi op.

Ze zijn te krijgen in verschillende materialen en afmetingen zodat er altijd één passend is voor jouw muur. Decoreer de kamer van uw kind met deze. Krijg een echt safarigevoel in de kinderkamer met deze muurstickers van olifanten, zebra’s, giraffen, nijlpaarden, tijgers en meer! De set muurstickers bevat hoge kwaliteit muurstickers welke eenvoudig zijn aan te brengen.


Door deze muursticker jungle bereik je met weinig werk een groots resultaat in de kinderkamer. Je bepaalt zelf in welke kleur of afmeting je de muursticker wilt ontvangen. Of je kunt een sjabloon voor een ruwere ondergrond bestellen, die je dan zelf dient in te schilderen. Maak van de kinderkamer een jungle kamer met deze muursticker ! De naamsticker bestaat uit een naam die te personaliseren is omringd door meerdere dieren uit de jungle zoals een giraffe en een leeuw. Met deze sticker wordt de kamer persoonlijk en vrolijk.


De sticker kan worden aangepast in formaat. Slingerende apen, leeuwen of tijgers? Koop nu en bespaar geld vandaag. Deze dieren bij jou op de muur. Profiteer van deze aanbieding!


Kies uit producten vanaf € 140. De muursticker is contour gesneden en kan op iedere kleur achtergrond geplakt worden. Bij alleen contour zit er wel nog een dun wit randje omheen.

Wilt u liever dat er helemaal geen wit randje zichtbaar is, kies dan voor de extra optie Lamineren. De achtergrond verloopt mooi naar zachtere groen tinten onderin. De jungle dieren hebben een echte vacht look.


De prachtige muurstickers voor de kinderkamer van Nouvelles Images, Roommates en Decowall zijn een lust voor het oog. Hiermee versiert u verschillende ruimtes in huis binnen no time! Of het nu de kamer van uw dochter, uw zoon of de speelkamer is, deze muursticker zal elke ruimte in huis opvrolijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts