dinsdag 29 mei 2018

Eames ltr bijzettafel

Eames ltr bijzettafel

Voeg Karakter Toe In Je Huis Met Onze Stijlvolle Tafels. Richt Je Interieur In Met Onze Stijlvolle Tafels. Design, Direct Van De Makers. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting.


Eames ltr bijzettafel

De Beste Woonwebshop van Nederland. Tegen deze tijd hadden ze het werken met gelast draadstaal al goed onder de knie, onder andere door het ontwerpen van de Cats Cradle Base. Ze pasten het op allerlei manieren in hun eigen Eames House toe, alleen of in groepjes. Het is nu nog steeds een praktisch bijzettafeltje naast een bank of stoel.


Verkrijgbaar met verschillende tafelbladen. De LTR Occasional tafel is ontworpen door Charles en Ray Eames voor Vitra. Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds veel van deze kleine bijzettafels in het Eames House, die alleen en gegroepeerd zijn versierd met voorwerpen uit de Eames -collectie of gewoon als tafel naast de fauteuil en de bank dienen.


De Occasional Table LTR van Vitra is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen die in elke woonruimte passen. De Vitra LTR bijzettafel zwart, heeft een multiplex tafelblad met een bovenlaag van harde kunstsof in de kleur zwart. Het onderstel is rondstaal en verchroomd.


LTR staat voor Low Table Rod Base en werd door Charles en Ray Eames als klein, veelzijdig bijzettafeltje ontworpen. Het tafeltje is gemakkelijk overal bij te schuiven door zijn compacte formaat en lichte gewicht. De LTR bijzettafel is 32cm bree 35cm diep en 25cm hoog. U bestelt hier de LTR Occasional table met zwart frame. De bijzettafels hebben een kunstige buisconstructie als onderstel en een massief tafelblad.


Het beroemde Vitra heeft een aantal prachtige bijzettafels in de collectie. Een mooie Vitra bijzettafel is de Metal Side Table bijzettafel. Alle bekende ontwerpers hebben wel een koffie- of bijzettafel ontworpen. Zo maakten Charles en Ray Eames de klassieke LTR bijzettafel , die sinds kort ook als LTR bijzettafel Black Edition verkrijgbaar is. Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bijzettafels online bestellen. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Zoek naar bijzet tafel op de nieuwe KensaQ. Al jaar uw Meubelexpert.


Eames ltr bijzettafel

De tafel werd ontworpen vanuit een praktisch oogpunt en op allerlei manieren in hun eigen Eames House toegepast. In de huidige tijd zijn de tafels nog steeds in dit museum te vinden. Dit komt natuurlijk duidelijk naar voren uit het karateristieke metalen frame dat het duo in meerdere design meubelen heeft geimplementeerd.


Deze echte Eames salontafel is 3centimeter lang en 3centimeter breed. U kunt de Occasional Table zowel alleen als in een groepje neerzetten. De Vitra Occationals Table LTR is verkrijgtbaar met een verchroomd of zwart gepoedercoat metalen onderstel.


Kosteloos tot in de woning geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts