dinsdag 22 mei 2018

Moderne overgordijnen

Alle overgordijnen vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie. En wil je juist een intieme sfeer? Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint.


Er zijn tegenwoordig mooie, moderne versies van vitrage verkrijgbaar, zoals organza’s met een weerschijnend effect in een andere kleur (changeant). Het overgordijn krijgt volume door te kiezen voor een dubbele plooi en een gewatteerde voering.

Goed ontworpen gordijnen van hoge kwaliteit vind je bij IKEA. Kies uit onze ruime collectie gordijnen met of zonder embrasses in allerlei materialen en stijlen. Onze vakkundige verkoopmedewerkers staan u graag met een persoonlijk advies te woord. Lineo Moderne Interieurs is erkend dealer van de onderstaande topmerken gordijnen van hoge kwaliteit.


Overgordijnen hebben veel voordelen. Ten eerste bepalen ze de sfeer in uw interieur. Daarnaast helpt u mee het milieu en uw portemonnee te beschermen.


Vergelijk goedkope Moderne overgordijnen uit de nieuwe collectie en bestel aanbiedingen voor de laagste prijs online.

Alleen al op het gebied van overgordijnen is er enorm veel keus in de online shop van KLiNGEL. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen dik of dun, effen of een patroon, kamerhoog of tot op de vensterbank. Een overgordijn is altijd ondoorzichtig. Op zoek naar verduisterende gordijnen? Bij HEMA vind je goede kwaliteit verduisterende gordijnen voor een lage prijs.


Aluminium jaloezieën geven een moderne , industriële uitstraling aan je woning of kantoor. Met jaloezieën kan je de lichtinval en inkijk perfect regelen. Leer alles over de voor- en nadelen van aluminium jaloezieën. Dan kun je ervoor kiezen om een vitrage met een overgordijn in een warme tint op te hangen.


Hierdoor krijg je de gewenste warme en intieme sfeer. Houd je meer van een moderne uitstraling? Er is genoeg keuze op het gebied van moderne gordijnen. Vroeger was dit de standaard-raamdecoratie.


Meer en meer krijgen ze weer een functie in het interieur en design van uw woonruimte. Door te kiezen voor de juiste raamdecoratie creëer je een schitterend samenspel van licht en schaduw. Wij helpen u graag om de juiste keuze.


Ook voor overgordijnen , verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.

Het is geen makkelijke klus om passende gordijnen op maat te vinden wanneer je geen standaardmaat raam hebt. Gordijnen op maat bestellen? Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen. Kamers vrij in Moderne Hotel.


Waar vitrage wellicht net wat te transparant is en overgordijnen te lichtdicht, dan komen inbetween gordijnen om de hoek kijken! Daglicht valt alsnog de ruimte binnen en het gordijn biedt de hele dag de gewenste privacy. Heerlijk naar buiten kijken, maar voorbijgangers kijken niet naar binnen. Dit laatste is simpel na te gaan: als je met je voeten tegen de ondereinden van de ladder staat en je armen recht vooruitsteekt, moet je de laddersporten gemakkelijk kunnen vastpakken.


Bij moderne ladders is het zo, dat de sporten D-vormig zijn. Als de ladder goed staat, zijn de sporten horizontaal. Het gamma stoffen varieert dan ook van transparante voiles en dikke velours tot zelfs glimmende of matte metallic stoffen die meerdere mogelijkheden bieden, zoals het bekleden van zeer brede raampartijen.


Raambekleding met een moderne uitstraling vindt u bij Lineo moderne interieurs tegen Eindhoven. U vindt bij ons raambekleding zoals horizontale jaloezieën, lamellen, paneelgordijnen, Inbetweens, vouwgordijnen, plissees en gordijnen. De overgordijnen worden gemaakt van hoogwaardige en sterke stoffen. Ideaal wanneer er een harde vloer in de kamer ligt.


OER = LICHT Glasgordijnen (of vitrages) hebben de unieke eigenschap dat ze een verzachtende invloed op de sfeer in uw woon- of slaapkamer uit oefenen. Wie gordijnen zegt, denk al te vaal nog aan bombastische draperieën met een ouwbollig bloemetjesmotief. Tegenwoordig kan het ook anders. Dank zij een waveplooi, kunnen gordijnen ook in een strakke plooi vallen. Op die manier geven ze uw moderne interieur een klein tikkeltje extra gezelligheid mee.


Ik leg u graag uit wat een wave-gordijnen. Al naargelang de gekozen stof, kleur en afwerking kunt u een aangename sfeer en gezelligheid creëren. Ons team begeleidt u doorheen het maken van deze keuzes. Bij Leen Bakker vind je werkelijk alles op het gebied van gordijnen.


Denk hierbij aan kant en klare overgordijnen , gordijnstoffen, vitrages, inbetweens, gordijnen voor de kinderkamer en nog veel en veel meer. Bekijk ons aanbod en plaats meteen een bestelling of kom naar een van onze winkels. Hier kun je terecht voor de mooiste gordijnen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts