maandag 28 mei 2018

Beits voor buiten

Kwaliteit voor de laagste prijs! Zeer ruim aanbod Sigma Verf. Buiten Beits prijzen vergelijken. Bestel nu bij onze webshops! Topmerken voor Lage Prijzen.


Beitsen voor buiten zijn namelijk uv-bestendig en vochtregulerend en beschermen zo tegen weer en wind! Een beits verrijkt de natuurlijke houtkleur, maar er zijn ook dekkende buitenbeitsen in diverse kleuren beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie, klassieke groene buitendeur? Of een tijdloos donkerblauw hekwerk? Aanvullend bieden diverse beitsen ook nog een uv-bescherming.


Dankzij de vochtregulerende werking van beits kan het vocht wel uit het hout, maar er niet in. Zo voorkom je dat het houtwerk gaat rotten en geniet je voor een langere tijd onbezorgd van het houtwerk. Kies dan voor een transparante beits. Transparante beitsen beschermen het hout en waarborgen de oorspronkelijke kleur. Binnenbeits en buitenbeits.


Dekkend of transparant, geschikt voor bijvoorbeeld schuttingdelen, het tuinhuis of houten tuinmeubelen die je hebt staan. Wij adviseren je graag over het gebruik van lak voor buiten of de transparante beits , afhankelijk van het type hout dat je wilt beschermen tegen de verschillende invloeden van het weer. De meeste beitsen gaan tot jaar mee. Daarna moet het hout opnieuw worden behandeld.


Er zijn beitsen voor buiten die langer meegaan dan de genoemde jaar, maar die is dan gelijk een stuk duurder dan andere buitenbeitsen. Meestal geldt trouwens, hoe duurzamer de beits , hoe meer chemicaliën deze bevat. Bekijk alle kleuren van Sikkens beits kleuren - kleurenwaaier.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. We denken met je mee over een eventuele houtrotvuller bij dekkende beits of kneedbaar hout bij transparante beits , zodat je de ondergrond op een goede manier kunt herstellen. Het is belangrijk om eventuele scheuren of kleine gaatjes in het hout eerst te herstellen, voordat je aan de slag kunt met de beits voor buiten.


Beits voor buiten koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Beits voor buiten

Tussen de verschillende houtbeitskleuren van GAMMA vind je altijd een beits die bij je interieur past. Beits is een speciaal soort buitenverf voor hout. Er zijn veel verschillende soorten buitenverf voor hout. Handige tips voor het beitsen van hout. Elke klus vraagt om een andere aanpak en spullen.


Voordat je begint met beitsen is het goed om op een aantal dingen te letten, waaronder het soort beits wat je wilt gaan gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een transparante beits nodig of een dekkende beits ? Van Beginner tot de Serieuze Visser. Maar ook tuinhuis beits , steigerhout beits en teer. Daarnaast vindt u in deze webshop ook oplossingen voor gevelbekleding. Ook vindt u nog beitsen en oliën voor bamboe en vloeren, toebehoren en overige artikelen.


Beits voor buiten

Naast onderhoudsmiddelen voor uw hout buiten , bieden wij ook. De Sikkens Cetol BL Xpro is geschikt voor houtrijke objecten. Op werkdagen voor 21:uur besteld = volgende dag in huis! Bescherming en onderhoud zijn de kern van houtbeits en houtolie.


Omdat naaldhout bijvoorbeeld een andere structuur heeft dan hardhout, is het belangrijk dat je voor hardhout een speciale hardhoutolie aanschaft. Naast extra bescherming maak je met beits het houtwerk ook mooier. Maar er is ook transparante beits voor de buitenkant van je huis.


Je kunt beits gebruiken voor de trap of voor een houten tafel. Te denken valt aan een houten hek maar ook een pergola van hout is prima met beits te verven. Naast binnen- en buitenbeits is transparante beits ook in verschillende kleuren verkrijgbaar.


Woca is een Deense fabrikant gespecialiseerd in de behandeling van hout voor zowel binnen als buiten. Hun Exterior Oil serie is zeer goed bruikbaar voor het behandelen van de verschillende soorten hout en heeft voor diverse houtsoorten een specifiek pigment zoals voor Douglas Hout. Zowel in kleur als transparant verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts