maandag 14 mei 2018

Jaloezie kantelraam

Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Koop uw nieuwe jaloezieën in onze webshop. En bepaal zelf alle Afmetingen! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Jaloezie kantelraam

Bezorging waar en wanneer je wilt. Kies voor zijgeleiding zodat de jaloezie netjes langs het raam blijft lopen wanneer u deze kantelt. Kiest u voor een houten jaloezie , houdt er dan rekening mee dat het handvat van uw raam te bedienen blijft. Kies liever voor een 25mm jaloezie , deze is wat smaller. Beide systemen zijn geschikt voor ieder kiepraam, dus ook voor een draai-kiepraam of kiep- kantelraam.


En natuurlijk ook voor draairamen en vaste ramen, mocht je overal in huis dezelfde jaloezieën willen ophangen. Zowel de Splendid als de Smartfit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. De Splendid ook voor hout. Aluminium jaloezieën voor draai- kiepramen Speciaal voor draai- kiepramen hebben we aluminium jaloezieën in onze collectie. Onze aluminium jaloezie op maat mm kun je monteren door middel van klemsteunen.


Hierdoor wordt monteren eenvoudig en hoef je niet te boren. Bekijk de aluminium jaloezie op maat mm. Deze jaloezieën met fijne lamellen van 16mm, 25mm of 35mm zijn ideaal voor draai kiep ramen. Doordat de lamellen smal zijn kunnen deze jaloezieën achter de klink langs geplaatst worden zodat deze nog goed te gebruiken is. Wij raden aan om de jaloezie te voorzien van zijgeleiding.


Door het kliksysteem bevestig je de steunen heel eenvoudig. Jaloezieën koop je eenvoudig online bij bol. Veel moderne woningen zijn voorzien van ramen die naar binnen opengaan, ook wel draai-kiepramen, kiep- kantelraam of kantelramen genoemd. Heb je zulke ramen in huis? Dan vraag je je wellicht af wat voor gordijnen geschikt zijn voor ramen die naar binnen opengaan.


Jaloezie kantelraam

Onze horizontale houten jaloezieën 25mm breed zorgen voor een heerlijke sfeer in elk interieur. Houten jaloezieën mm met ladderband is ook een optie, u kunt kiezen uit diverse kleuren. Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn of met houten jaloezieën ? Bij Praxis kun je raamdecoratie kopen voor iedere sfeer en iedere ruimte, bijvoorbeeld raamdecoratie voor de badkamer, slaapkamer, keuken of raamdecoratie voor de woonkamer.


Je vindt raamdecoratie van hout, kunststof en meer bij Praxis. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Kies uit 1producten vanaf € 100.


Zonder boren eenvoudig je horizontale jaloezie aluminium bevestigen op een houten of kunststof draai-kiepraam. Vind alle soorten jaloezieën bij GAMMA en maak je keuze tussen jaloezieën in standaard maat of op maat gemaakt! Specificaties Kleur: wit Materiaal: kunststof Montagevoorschrift Eenvoudig zelf te monteren zonder te boren. Soorten jaloezieën : van een houten tot kunststof jaloezie.


Van de badkamer tot de slaapkamer en woonkamer zijn jaloezieën toepasbaar, alleen werken niet alle materialen even duurzaam in iedere kamer. Doordat de jaloezieën in een frame zitten, zijn ze bijzonder geschikt voor draai-kiepramen, kiep- kantelramen of bijvoorbeeld een dakkapel. De jaloezieën zijn mm breed en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Klik hieronder op ‘Bestel’ om alle opties te bekijken. Tot wel goedkoper dan in de winkel!


Raamidee is het online trefpunt voor alles wat u kunt wensen op het gebied van raamdecoratie. Zo biedt Raamidee een fraaie collectie raamdecoratie oplossingen, JASNO shutters, houten jaloezieën , folds en swings maar ook verticale Lamellen (kunststof en stof)! Behalve verticale jaloezieën , is elk soort raamdecoratie mogelijk voor een draai-kiepraam. Ieder product heeft eigen passende klemsteunen, van rolgordijnen tot horizontale jaloezieën. Je kunt raamdecoratie voor een draai-kiepraam ook monteren met klemsteunen of spandraad zijgeleiding.


Het product blijft in de kiepstand netjes recht hangen en gaat niet klapperen. Of je nu kiest voor aluminium jaloezieën of voor houten jaloezieën : bij Kwantum slaag je altijd! Met houten jaloezieën creëer je een sfeervolle en natuurlijke uitstraling.


Als je jaloezieën ophangt houd je de zon buiten en creëer je meer privacy in je huis. Karwei heeft jaloezieën verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts