woensdag 16 mei 2018

Tuinmeubel onderhoud

Bekijk ons assortiment tuinmeubels onderhoud. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


De grootste collectie tuinmeubels vind je hier! Meubels tegen lage prijzen.

Onderhoud voor hardhouten tuinmeubelen. Het hout is gewend aan een klimaat met hogere vochtigheid als in Europa, waardoor het hout wat extra onderhoud en bescherming nodig heeft. Door goed onderhoud blijven jouw tuinmeubelen langer mooi en beschermd. Daarnaast zijn er ook diverse producten van Eden outdoor onderhoud tuinmeubelen om de levensduur van jouw tuinmeubelen te. Besproei jouw tuinmeubel met de wicker krachtreiniger.


Laat het schoonmaakmiddel ongeveer tot minuten intrekken. Spoel de wicker tuinset vervolgens af met wat water en neem het af met een doek. Bij hardnekkig vuil kun je deze behandeling herhalen, totdat jouw tuinmeubel weer helemaal schoon is.


Materialen zullen sterker blijven en de kleur behouden.

Ten behoeve van tuinmeubel onderhoud is voor elke materiaal soort is er een speciaal hulpmiddel verkrijgbaar. Je tuinset haal je echter niet zomaar naar binnen, dus een beschermhoes biedt dan uitkomst. Wij werken uitsluitend met producten van Golden Care, dit omdat deze producten het beste zijn en ook nog eens goed voor het milieu! Het zijn duurzame producten zonder chemische elementen erin, waardoor het product duurzaam is. De aanschaf van een tuinset, loungeset, tuinbank of tuintafel vergt een behoorlijke investering, maar u heeft er ook jaren plezier van.


Een Old teak greywash geeft een teakhouten tuinmeubel een robuuste en stoere look. Ben je in het bezit van een teakhouten tuinmeubel voorzien van old teak greywash? Gebruik bij hardnekkiger vuil een wicker cleaner. Je houten tuinmeubelen hebben het soms zwaar te verduren in verschillende weersomstandigheden. Het is daarom aan te raden om je tuinmeubelen met regelmaat te onderhouden, het liefst elke keer aan het eind van het zomerseizoen.


Alles uit voorraad leverbaar! Warm water met een handje soda is ook prima. Verzorg ze goed met onze tuinmeubel onderhoudsproducten voor o. Tuinmeubelen: Vraag uw korting aan. Zorg voor goed tuinmeubelen onderhoud en profiteer langer van jouw tuinmeubelen.


Blog over het onderhouden en beschermen van uw teakhouten tuinmeubelen. Met deze tips en verdere uitleg kun je zelf aan de slag met het onderhoud. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Met de protector kunt u er voor zorgen dat het tuinmeubel beter bestand is tegen UV-licht.

Het langste plezier van uw tuinmeubelen met onderhoudsmiddelen van Eden. Wanneer u tuinmeubelen aanschaft wilt u hier ook jaren plezier van hebben. Hoe pak je het onderhoud van houten tuinmeubelen best aan? Een goed onderhoud van houten tuinmeubelen zorgt ervoor dat het hout veel langer in goede staat zal blijven en verlengt dus de levensduur ervan.


Hier een aantal nuttige tips hieromtrent. Om aanslag op je houten tuinmeubelen te verwijderen gebruik je een schuurmachine. Is jouw wicker tuinmeubel aan een schoonmaakbeurt toe? Je hebt een zachte borstel, groene zeep en een emmer met lauwwarm water nodig.


Pas op met agressieve schoonmaakmiddelen. Ik heb zojuist een teakhouten tuinmeubel gekocht, welke verzorgingsproducten raadt u aan? Dit hangt af van de kleur die u prefereert voor uw teak tuinmeubelen. Als u zilvergrijs prefereert, raden we Golden Teak Patinizer aan.


Als u de honingbruine kleur van nieuw teak mooier vindt, gebruik dan Golden Teak Protector. Je kan het eventueel ook nog proberen met een warm sopje waarin azijn en soda zijn opgelost. Wanneer dit ook niet werkt wordt het tijd voor zwaarder geschut. Hardnekkige vlekken kan je behandelen met een kunststofcleaner, voorbeelden hiervan zijn HG tuinmeubel kracht en HS Cleaner.


Tuinsets tegen de laagste prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts