donderdag 1 november 2018

Bord slipgevaar

Ontdek ons unieke assortiment borden. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Deze dient ter bescherming van het bord en voor de bevestiging van de beugels.


Werk in uitvoering, drempels, slipgevaar etc. Soms is het verstandig en zelfs verplicht om verkeersdeelnemers te duiden op een gevaarlijke situatie.

Safety Made Easy door Seton. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Kunstof modder op de weg bord , dikte mm met normaal retroreflecterende folie, klasse I EG. Het modder op de weg bord heeft een witte ondergrond met pictgram slipgevaar in een duidelijke rode driehoek waardoor het extra goed opvalt. Hiermee voorkomt u de meest gevaarlijke situatie op de weg!


Monteren van dit bord kan zeer snel en eenvoudig met de artikelen van BTN de Haas! Struikelgevaar en slipgevaar liggen vaak al snel op de loer door opstapjes, afstapjes, gladde vloeren of andere verraderlijke. Borden slipgevaar Er zijn producten.

Slipgevaar (glad wegdek) Eenvoudige uitleg: Opgelet! De reden word vaak met onderbord aangegeven. Fysieke product informatie: Officieel aluminium verkeersbord met een dubbel omgezette rand. Heeft u een vraag over dit product of wilt u advies bij uw aankoop? Het doel van dit overzicht is om uniformiteit en eenduidigheid van verkeersborden in Nederland te bevorderen.


Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Het bord slipgevaar heeft reflectieklasse 3. In het bord bevinden zich voorgeboorde gaten voor bevestiging. Modder borden worden gebruikt in de oogsttijd als agrarische voertuigen gladde wegen veroorzaken door het modder dat loslaat van de banden. Metalen gevaren bord met pictogram slipgevaar en opdruk”MODDER”. Met dit bord kunt u een boodschap communiceren dankzij een sterk symbool en een gemakkelijk te begrijpen tekst.


Bekijk hier het verkeersbord of oefen de verkeersborden. Verkeersbord ASLIPGEVAAR in reflecterend materiaal. Verklein de kans op slipgevaar door: – Ver vooruit te kijken en vroeg te beginnen met handelen.


Zorg voor een lange rustige remweg. Trek rustig op en schakel vroeg door.

Ga langzaam door de bochten en stuur vloeiend. Deze reden wordt vaak op een onderbord aangegeven. Aluminium bord voorzien van klasse of klasse reflectie en met dubbel omgezette rand (DOR) voor bevestiging met bordbeugels.


Hoeveel sporen ga je over na dit bord ? Contact met Hofstra Tijnje. Dit bord staat er in plaats van een zebrapad. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


Inklapbaar waarschuwingsbord slipgevaar van hoogwaardig kunststof met handgreep is gemakkelijk neer te zetten en uiterst lichtgewicht. Hoort bij de eerst genoemde ook een langere remweg en mag je bv. Als u me zou kunnen helpen, zou dat super fijn zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts