donderdag 1 november 2018

Brede gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!

Keuze uit meer dan 2verschillende stijlvolle en trendy Gordijnstoffen! Design, Direct Van De Makers. Je zocht naar: extra brede gordijn ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.


Brede gordijnen zijn dus eigenlijk helemaal geen probleem om te maken. Let wel op dat het gordijn als die open is een redelijk formaat kan zijn. De pakketbreedte van gordijnen wordt bepaald door het aantal plooien en daarmee het aantal glijders of rollers in de rail.

Zoals hier is een enkele plooi gemaakt waardoor er iets minder stof wordt. Extra brede rolgordijnen tot meter breed. Met verstevigd systeem speciaal om deze grote afmetingen aan te kunnen. Ik ben op zoek naar kant en klare gordijnen die extra breed zijn. Enig idee of iemand weet of deze bestaan ergens?


Ik zie namelijk alleen de standaard maat van ca. Het is veel mooier als de gordijnen ook nog een beetje plooien en niet zo strak trekken. Op maat laten maken is gelijk zo duur. De titel zegt het al: ik zoek brede kant-en-klare gordijnen ! Wellicht heeft iemand een idee waar ik ze kan vinden.


Ik zoek gewoon hangende gordijnen voor aan een stok. Met lussen of ringen maakt niet uit. Maar alle gordijnen zijn 1tot 145. Paneelgordijnen zijn brede panelen en prachtig voor grote ramen. Het combineren van panelen in verschillende dessins zorgt voor een leuk effect en is erg eenvoudig.


Hierdoor sluiten paneelgordijnen altijd perfect aan bij je interieur.

Je vindt ze bij Woonexpress in de materialen stof, polyester en bamboe. Shutters voor brede , grote en hoge ramen. Raambekleding met een stoer, chique maar ook een robuust uiterlijk dat zijn de shutters. Houten luiken met regelbare lamellen waarmee u zelf de lichtinval regelt.


Heeft u een breed en of hoog raam in huis? Met shutters kunt u alle kanten op, zowel in de breedte als in de hoogte! Ongeveer hiervan zijn blinden, zonneweringen en rolluiken, zijn gordijn , en zijn gordijnpalen, -rails en -accessoires. Een brede verscheidenheid aan brede gordijnen -opties zijn voor u beschikbaar, zoals thuis, cafe en beddengoed. Wanneer uw bestelling één of meer producten breder dan 250cm bevatten, worden alle producten in dezelfde buisdikte geleverd.


Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Ruim assortiment online bestellen! Koop en verkoop brede gordijnen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Gordijn in katoen, extra bree Scénario LA REDOUTE INTERIEURS.


Ideaal voor hoge ramen, het extra brede gordijn Scénario met oogjesafwerking in een mooie stevige stof van zuiver katoen. Het ophangen van gordijnen voor brede ramen geeft vaak het mooiste resultaat. Hiermee wordt de grootte namelijk geaccentueer wat je huis een ruimtelijk effect geeft. Daarnaast zorg je er met gordijnen ook voor dat je kamer minder hol klinkt!


Dan kunnen we ook daarvoor een plisségordijn maken. Geen raam is te gek, het past vrijwel altijd. Onze adviseurs vertellen je er graag over. Volop keuze in kant-en-klaar- gordijnen.


Van smalle tot brede en van kleurrijke tot sobere varianten: wij hebben de kant-en-klaar- gordijnen voor jou. Bovendien zijn ze allemaal scherp geprijs dus je kunt met elk budget de exemplaren vinden die precies bij jou passen. Gordijnen met ringen: voordelig, handig en makkelijk! Ben jij nog op zoek naar goedkope kant-en klaar gordijnen ? Dan zijn gordijnen met ringen de oplossing voor jou.


Kant-en-klaar gordijnen kun je zelf makkelijk ophangen, je hoeft ze alleen nog op maat te maken indien nodig. Het enige wat je vooraf hoeft te doen is de juiste maat en ophangsysteem bepalen. Wil je een gordijn met plooien?


Dan hangt deze vaak aan een rails. Een gordijn met ringen hang je aan een gordijnroede. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts