maandag 8 april 2019

Esprit de montagne

U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Esprit bij Smulderstextiel. Kies uit producten vanaf € 292.


Verder vind je bij ons een uitstekend restaurant, biljartkamer, sauna, grote tuin met BBQ, parkeerplaats, gratis WiFi, maar bovenal: metersdikke sfeer. ESPRIT MONTAGNE - Aosta Valley. Die woont op de top waar we op uitkijken, zo stellen wij ons altijd voor, op het rotsmassief waar een adelaarsfamilie woont, die behoort tot het geslacht van de St.

Ze zijn uitgerust met gratis WiFi, een eigen badkamer, verwarming, een badjas en slippers. Ook dromen we van schaduwrijke plekken om met groepen samen uit de zon te zitten en van nog een hoop meer. Dus wie geniet van werken in de rust en pracht van een explosief natuurgebie overleg met ons wat je kunt, waar je zin in hebt of welk werk er op een bepaald moment wacht.


Houten meubels, warme plaids en dikke gordijnen zorgen dat je je thuis voelt. Rust en comfort gegarandeerd. We gaan het patroon van een vaste week, een gericht programma, een vertrouwde verhouding tussen docent en deelnemers en de luxe van een geheel verzorgde keuken doorbreken. De andere mogelijkheid is dat je een trein naar Nîmes neemt en vandaar naar het dorpje Villefort. Je kunt direct met de TGV naar Nîmes reizen, of in etappes via Parijs en daar de gewone Franse trein nemen.


Je moet dan wel nog eens overstappen in Clermont-Ferrand. Onze keuken staat bekend als verrassend met verse, seizoens- en regionale producten. We willen onze gasten kennis laten maken met de echte “ esprit montagne ”. L’objectif est de faire un état des lieux du style montagne , au travers du témoignage de ceux, qui chaque jour œuvrent pour que la montagne se montre sous son plus beau. U ontvangt altijd binnen een paar dagen antwoord van ons!


Handgemaakte, houten meubels en warme plaids zorgen dat je je thuis voelt. Tijdens de kerstvakantie bezocht ik Alke. Voor hem is de start van het skiseizoen telkens weer een feestje.

Als fervent skiër kan hij dan ook niet wachten om zijn gasten het skigebied van Les Portes du Soleil te laten zien. Er is een sfeervol restaurant, salon met open haar bibliotheek en leestafel, biljartsalon, tv-salon, een aparte internetplek, een sauna, een massageruimte en een skilockerruimte. De reviews zijn lovend en dat kunnen wij beamen.


Dit jaar dan maar geboekt. Alles klopte de service, met gids wandelen en toch zeker het eten. In een woord Top wat we hier hebben mogen beleven.


Ik zeg bewust logeren, niet vanwege de verzorging (halfpension) maar door de huiselijke gastvrijheid. De matige sneeuwcondities deze week werden ruimschoots gecompenseerd door de mogelijkheden rondom het hotel, de fijne ruime slaapkamers en het heerlijke eten. We live in a restless worl looking for points of rest.


As my dear friend Truus told me something about Taoism and I read more and more about it, I knew.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts