vrijdag 19 april 2019

Horizontale screens

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Alle merken, al vanaf € online. Dankzij een combinatie van Brustor ZIP technologie en het veersysteem van serrezonwering zit het doek bij elke uitval strak gespannen bij de Brustor Top screen. Deze horizontale zonwering weert de warmte bij alle horizontale of schuinliggende beglazing.


Hierdoor is het mogelijk om de ongeëvenaarde spanning van het doek te bekomen. TOPscreen is een nieuwe zonwering screen voor horizontale en schuine glaspartijen, lichtstraten, compacte veranda’s en serres.

De combinatie van het Brustor veersysteem met de ZIPscreen technologie houdt het doek strak gespannen op elke hoogte, zelfs bij een windkracht van Beaufort. Screens buiten zijn een onopvallende vorm van zonwering. Ze liggen tegen het raam aan en steken dus niet uit, zoals een zonnescherm.


Doordat deze verticale zonwering bestaat uit één groot vlak zonder onderbrekingen dat in een eigen kleur te kiezen is, laat je de screens gemakkelijk aansluiten op de stijl van je huis. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. De windvaste screen van Zonweringstunter. Zoveel mensen, zoveel wensen.


Daarom zijn screens in een groot aantal verschillende kastmaten en modellen te leveren. Ron schuin of recht en met een keus aan zijgeleiders en doeken.

Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Zo geeft zonwering met horizontale lamellen vaak een romantische sfeer en een tijdloos karakter aan uw woonkamer of slaapkamer.


Het grote nadeel van horizontale lamellen is het onderhoud: vuil en stof hoopt makkelijk op en het is moeilijk vlekken te verwijderen. Verticale jaloezieën zijn stijlvol en enorm functioneel en passen in elk interieur. Caseshoesjes voor al uw apparaten.


Bestel nú online via Beslist. Het windvaste ritsscreen combineert design met grote windbestendigheid en is ook beschikbaar op grotere raamhoogtes. Door de keuze uit verschillende modellen, ben je met dit screen altijd verzekerd van een passende oplossing.


Schijnt de zon in uw computerscherm? Wilt u inkijk van buren vermijden? Dan zijn de Brustor screens een praktische en elegante oplossing.


De praktische zonwering screens zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. Het ingenieus ritssysteem bij de ZIP screens beantwoordt aan de hoogste windclassificatie voor deze verticale zonwering. Vind de beste selectie horizontale screens fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit horizontale screens voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Met het Alva windscherm (oprolbare windscherm) is het optimaal genieten van het buitenleven. Heerlijk op uw terras zitten uit de wind met vrij uitzicht. Daarnaast bieden wij MSW ZIP systemen aan, die van beneden naar boven, horizontaal of zijwaarts kunnen lopen én onze MSW specials met screens in elke denkbare vorm.

Wereldwijd zijn wij de enige producent van de driehoekige MSW special screens. Daarnaast produceert Guillaume Janssen windvaste ZIP screens en Transparoll rolluiken. Een terrasoverkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een buitenverblijf. Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon, wind en regen. Ideaal ook voor vrijstaande overkappingen.


Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts