woensdag 24 april 2019

Sigma facade topcoat satin

Maximale inkoopvoordeel die we doorbelasten aan onze klanten! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Bekijk dan snel ons assortiment! Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.


Je brengt dit product zelf heel gemakkelijk aan. De verf is extreem hoge kwaliteit en dekt daardoor heel erg goed.

Sigma Facade Topcoat Satin. Watergedragen zijdeglanzende duurzame gevelverf op basis van 1 acrylaatdispersie. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Deze extreem duurzame gevelverf is op basis van 1 acrylaatdispersie.


Deze gevelverf heeft een uitstekende buitenduurzaamhei is onverzeepbaar en zeer duurzaam elastisch. Het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. De gegevens in dit blad zijn correct op de dag van uitgifte.


Het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting.

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. In verband met de dekking kant het zijn dat er nog een tweede laag nodig is. Sterk zuigend) Niet behandelde minerale ondergronden (gipswanden, stucwerk etc.).


Bestel nu Façade Topcoat Satin. GEBRUIKSDOEL Het afwerken van onbehandeld of reeds eerder behandeld beton. Tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. Gelijkmatig opbrengen en verdelen.


Verdunning Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca. Voor gebruik Verf goed roeren. Toepassing op beton wordt afgeraden! Dit product kunnen wij in alle kleuren.


Deze muurverf heeft een geringe vuil aanhechting en een zeer goed kleurbehoud. Stap 1: Muur schoonspuiten met een hogedrukreiniger. Zijdeglanzende hoogkwalitatieve watergedragen gevelverf op basis van 1 acrylaatdispersie. Afwerking van onbehandeld of reeds eerder behandeld beton.


Ook toepasbaar op metselwerk, gasbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. Door de hoge CO2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. Op zoek naar handige sigma facade topcoat satin klusspullen?

Vind de voordeligste en beste sigma facade topcoat satin producten op VERGELIJK. Het is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. FACADE TOPCOAT SATIN sigma facade topcoat satin is een bijzonder veelzijdige, universele, zijdeglanzende buitengevelverf.


Extreem duurzame watergedragen gevelverf op basis van 1 acrylaatdispersie. Geschikt voor op vele ondergronden zoals beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmateriaal. Topcoat Protect Soft Satin is een extreem duurzame watergedragen buiten muurverf op basis van 1 acrylaatdispersie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts