vrijdag 19 april 2019

Zonwerend glas of screens

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters uit uw Regio! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Zonwerend glas of screens

Geen abonnement, betaal per film. Zonwerend glas houdt de warmte tegen, maar laat nog wel daglicht naar binnen. Lees hier of zonwerend glas een goed alternatief is voor zonwering. Een ontwerp met minder glas en goed geplaatst levert meer netto winst.


Het meeste of zelfs meer zal verloren gaan in je glasverliezen die op dat moment niet of onder een grote hoek beschenen wordt. In de zomer is ieder binnenkomend wattje te veel zo ook met een zta van 39. Bekijk het omvangrijke assortiment zonwerend glas , of neem contact op. Wij voorzien 4S glas omdat de meerprijs wel meeviel (was maar iets rond de 6euro) Constructie is zo voorzien dat achteraf screens plaatsen mogelijk blijft. Als blijkt dat screens nodig zijn kunnen we ze alsnog bij plaatsen.


Maar de kost nu zou te hoog zijn om te dragen. Dat is ook een groot deel van het jaar erg aangenaam, behalve op hete dagen, want dan wordt de ruimte al vlug een serre. Belisol lost dat probleem graag voor u op.


Door een luifel, screens of zonwerend glas te installeren … Voordelen van zonwerend glas. Wat is zonwerend glas precies? Het gaat eigenlijk om een laagje metaaloxide op uw glasraam. Nadelen van zonwerend glas.


Het glas zal een iets donkere tint hebben dan andere glassoorten. Wie doorheen het hele huis hetzelfde glas verkiest, zal hier dus wel een keuze moeten in maken. Voor wie zich daar echter niet aan stoort hoeft dit dus ook geen nadeel te zijn. Er zijn grofweg drie typen screens te onderscheiden: standaard screens , windvaste screens en windvaste zipscreens of solid screens. De werking bij deze screens , namelijk het zonlicht tegenhouden door middel van een zonwerend doek, is bij alle typen hetzelfde.


Qua design heb je een uitgebreide keuze uit screens en aluminium zonwering. Overigens kan doekzonwering net zo onzichtbaar zijn als zonwerend glas , zeker als de kast verborgen geïnstalleerd wordt. Renson biedt zelfs een speciale doekzonwering voor glas -op- glas hoekvensters: de Panovista Max zonder storende geleiders of zichtbare kabels in de hoek. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Buitenzonwering is wel duurder dan binnenzonwering.


Zonwerend glas of screens

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Dat is natuurlijk een groot deel van het jaar erg aangenaam, behalve op hete dagen. Dan wordt de ruimte al vlug een serre.


Folie beschermt ook op die dagen uw spullen tegen verkleuren. Verschil in onderhoud : Folie is onderhouds vrij. Net als nu al met het glas gebeurd. Screens hebben regematig onderhoud nodig en zijn storingsgevoellig. Let op, de aangegeven kosten voor zonwerend glas is doorgaans altijd exclusief de plaatsing.


Zonwerend glas of screens

We zetten de verschillende kosten van zonwerend glas even voor jou op een rijtje met onderstaande tabel. Maar omdat zonwerend glas de warmte ook buitenhoudt op koude dagen, is het niet geschikt voor passiefhuizen of lage-energiewoningen. Deze gebruiken namelijk juist zonnewarmte in de winter. Geld besparen op zonwerend glas.


Als je zonwerend glas koopt, doe je dat. Zo voorkom je dat het in je woning té warm kan worden. Maar met zonwerend glas wordt ook de warmte van het winterse zonnetje tegengehouden. Hebt u ook altijd last van de felle zon op uw glas ? Met zonwerend glas is dit verleden tijd! Deze glassoort weerkaatst het zonlicht en hierdoor wordt het minder warm in uw woning of kantoor.


Daarnaast voorkomt het felle schitteringen van de zon en is het vaak niet meer nodig om aparte zonwering te laten plaatsen. Hier ervaring met zowel zonwerende screens als met rolluiken. De screens zijn mooier, maar de rolluiken houden beter de warmte buiten. Het nadeel van rolluiken is wel dat als een raam niet naar binnen toe open kan de binnenkant van de rolluik vies wordt (denk aan spinnen etc) en dat kun je dan niet schoonmaken. Een derde nadeel is dat zonwerend glas ook in de lente, herfst en winter werkt.


En dat zijn periodes waarin je juist wel de warmte van de zon in je huis wilt hebben. Hoeveel kost zonwerend glas ? Het zal u dan ook niet verbazen dat de gemiddelde prijzen per categorie kunnen verschillen. Afhankelijk van het type dat uw voorkeur heeft, betaalt u voor zonwerend glas vanaf euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts