donderdag 11 april 2019

Stoomreiniger voor textiel

Specialistisch advies nodig? Kies uit producten vanaf € 50. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Stoomreinigers voor 22u bestel morgen in huis. Er zijn drie soorten stoomreinigers : de handstoomreiniger, de stoommop en de slede stoomreiniger.


De handstoomreiniger is geschikt voor kleinere klussen zoals het schoonmaken van sanitair.

De stoommop gebruik je onder andere voor het poetsen van vloeren en tapijten. Door de lange steel hebben ze wel wat weg van een steelstofzuiger. Als je voor het eerst een stoomreiniger gebruikt, voer je eerst de basisreiniging uit. Veeg de ruiten helemaal af met de handsproeier en een microvezeldoek.


Voorzie het glasoppervlak vervolgens met de puntstraalsproeier van boven naar onder van stoom. Deze Montiss stoomreiniger is de ideale keuze voor huishoudelijk gebruik. De stoomreiniger reinigt en desinfecteert alle vloeren zonder chemicaliën, hij gebruikt alleen water.


Hij verwijdert tevens stof en vuil op moeilijk bereikbare plaatsen dankzij de extra platte driehoekige draaibasis.

Bekijk het assortiment met o. Niet alleen textiel kun je reinigen met een stoomreiniger , ook hardnekkig vet en vuil op machines en bijvoorbeeld in de keuken kun je verwijderen met een stoomreiniger. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing. Met een stoomreiniger maak je milieuvriendelijk en grondig schoon, zonder (agressieve) schoonmaakmiddelen, want de stoom doodt van alle bacteriën en schimmels. Een stoomreiniger helpt bij het effectief reinigen van o. Een stoffen bank schoonmaken met een stoomreiniger kan ook totaal verkeerd uitpakken. In dit artikel wil ik je graag de voor en tegens geven bij gebruik van een stoomreiniger op stoffering.


Wat is een stoomreiniger ? Er zijn vele verschillende leveranciers en even zoveel verschillende stoomreinigers te koop. Voor 14:uur bestel donderdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Ontdek wat onze beste stoomreinigers zijn voor jou. Alles voor jouw huishouden.


Als dat het geval is, heb je een stoomreiniger voor kleding nodig die op de grond staat. Een rechtopstaande kledingstomer verwijderd alle rimpels en vouwen twee keer sneller dan een normaal strijkijzer, waardoor je meer tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven! Zo hoef je nooit meer je handen vuil te maken in de gootsteen of de wc.

Maar ook in de woonkamer zorgt de stoomreiniger natuurlijk voor een fris. Is de beste stoomreiniger voor jou een snel model? Dan kun je kiezen voor de Karcher SC Premium.


Wij vinden dit model de beste stoomreiniger voor jou, omdat hij na slechts seconden opwarmen klaar is voor gebruik. Je kunt met dit apparaat bovendien non-stop je woning reinigen, omdat je de watertank continu kunt bijvullen. Met de tapijtreiniger maakt u de bekleding grondig schoon. Het zorgt ervoor dat het reinigingsmiddel met druk ingesproeid wordt en dat het opgezogen wordt samen met het opgeloste vuil. Deze stoomreiniger is al binnen seconden opgewarmd en klaar voor gebruik.


Omdat je de tank gewoon tijdens het schoonmaken bijvult, is het niet nodig om de klus te onderbreken. Ideaal voor het reinigen van grote oppervlaktes zoals harde vloeren i. Ik heb destijds een goeikope waterstofzuiger gekocht van Karcher voor volgens mij euro. Zo eenvoudig is het helaas niet.


Geen kwaliteit, maar goed genoeg voor de job. Maar dat heeft alleen zin als je van plan bent om deze actie met enige regelmaat te herhalen. Zoek je een stoomreiniger ? Er zijn handstoomreinigers, maar ook modellen met een steel. Sommige reinigers zijn speciaal bedoeld voor vloeren, andere voor ruiten.


Let goed op de inhoud van het waterreservoir en de hoeveelheid druk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts