maandag 8 april 2019

Monocoat soap

Monocoat soap

Gratis Verzending vanaf € 2-. Vandaag Bestel Vandaag Verzonden. Op zoek naar de beste bescherming voor hout binnen- en buitenshuis? Monocoat Soap wordt gebruikt om behandeld parket te reinigen.


De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Monocoat soap verwijdert grondig alle vuil en vet van uw eiken materialen zonder een laag achter te laten. Behoud de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. De Soap is geconcentreer en daardoor uiterst economisch qua verbruik.


Monocoatsoap niet gebruiken zonder de volledige gebruiksaanwijzing en de technische fiche te. Vervolgens vult u een tweede emmer met zuiver water. Surface Care Spray is RM Natural Soap mixed with water in a spray bottle.


Rubio Monocoat Natural Soap is used to clean RM oiled floors. De voordelen van Monocoat. De producten van Monocoat hebben een bijzondere werking.


In tegenstelling tot andere producten vormen ze geen laag op het hout. Het is geen verzadigingstechniek en er treedt ook geen filmvorming op. Monocoat -producten verbinden zich aan de bovenste houtvezels. De beschermende laag is dus één met het hout. Its unique technology forms a molecular bond with the topmost fibers of the wood.


Monocoat soap

The concentrate is mixed with water 100: 1. Rubio monocoat soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. No other cleaners should be used on RM oiled floors. Geconcentreer uiterst economisch qua verbruik. U gebruikt deze soap in het dweilwater, zeer vuile vloeren kunnen echter behandeld worden met de onverdunde soap. Dankzij onze geavanceerde technologie van moleculaire binding is er geen overlapping mogelijk en is het uiterst eenvoudig in gebruik en onderhoud.


Ondertussen worden onze producten gebruikt over gans de werel van Amerika, Mexico over Zuid-Afrika tot in China. We zijn aanwezig in landen, met eigen filialen die u hieronder vindt. Zowel de bescherming als de glans worden verhoogd door het aanbrengen van een dun laagje zeep.


Monocoat soap

Verwijdert grondig alle vet en vuil zonder een laagje achter te laten. Behoudt de natuurlijke matte uitstraling van het hout. Monocoat natural soap (also known as surface care) cleans wood surfaces finished with Monocoat oils whilst retaining the natural matt finish. The soap is available in 1L and 2L concentrate bottles (each litre of concentrate should make litres of cleaning solution mixed with water) and a convenient 750ml premixed spray bottle. Monocoat zeep voor het wekelijks onderhoud van al uw geoliede houten oppervlakken o. Download hier onze onderhoudfolder voor interior toepassingen.


Het schoonhouden en schoonmaken van je item is essentieel. Het beste gebruik je daarvoor dit product,. Dit product is een afbijtmiddel dat niet schuimt. Gebruiksaanwijzing van de Rubio zeep.


Monocoat soap

Snelle levering Voor 17:uur bestel volgende werkdag in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts