dinsdag 16 april 2019

Wand poster

Posters van hoge kwaliteit. Ontwerp en bestel ze vandaag nog! Tips voor posters ophangen. In de gang of net als vroeger boven je bed: creëer je eigen wall art galerie met mooie kunst posters die passen bij jouw thuis.


Wil je graag een extra grote poster om een muur te vullen?

De posters zijn van een prachtige kwaliteit. Kies jouw favoriete poster en laat deze uitvoeren in een extra groot formaat poster. Een XXL- poster is 140cm breed en 100cm hoog, zodat je zeker weet dat je alle details van de poster ziet.


Ooit zag je wandplaten en metalen borden alleen in cafés, maar de tijden zijn veranderd. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Pimp je woonkamer met muurposters op tot een exotische oord of prachtig natuurgebied.


Verras kinderen met kleurrijke afbeeldingen van hun favoriete televisiehelden op 3D fotobehang.

De specialist in fotobehang. Grote keuze, scherpe prijzen en snelle bezorging. Of ontwerp je eigen foto op kwaliteit vliesbehang. Ben je op zoek naar een mooie poster voor aan de muur? Zo geef je jouw wand in een handomdraai een andere look met een poster als decoratie.


Als je op zoek bent naar een extra verzorgde look kan je kiezen voor een ingelijste poster. Kies uit onze selectie ingelijste posters of zoek zelf iets uit in ons lijsten assortiment. Op zoek naar een mooi fotobehang of wandposter ? Wij hebben een gevarieerd aanbod. De muurposters van Muurmode zijn grote posters waarmee je je kamer snel en makkelijk een nieuw uiterlijk geeft, zonder de hele muur te hoeven behangen.


Een foto op poster is verkrijgbaar in allerlei designs, van steden en pop-art tot Disney posters. Wand poster , muurdecoratie,linnen met papier. Wanddecoratie bloem op poster van linnen en papier wat een prachtig craquele.


Bestel posters op onze website en betaal er slechts 3! Deze speciale aanbieding wordt automatisch verrekend in jouw winkelmandje, waardoor de prijs van één van de posters verrekend wordt met de totale prijs van de vier posters - de poster met de laagste prijs wordt verrekend met het totaal. Iets aan de muur fleurt je muur namelijk op.

Decoreer je wanden met muurdecoratie. Een van de bekendste vormen van wanddecoratie is de muursticker. Shop de collectie wanddecoratie bij fonQ! Kinderposters zijn de ideale decoratie aan de wand en onmisbaar voor elke kinderkamer.


Een gezellige kinderkamer met kleurrijke kinder posters Er zijn vele manieren om een kinderkamer gezellig te maken. Laat je inspireren door de mooiste stranden en besten jouw favoriete strand kunst op canvas, poster en meer. Ook voor kantoor, wachtkamers, gangen, restaurants, winkels of andere zakelijke ruimtes zijn onze posters zeer geschikt! Jouw unieke wanddecoratie posters en prints voor aan de muur bestellen en kopen bij Sfeer aan de Muur. Bestel nu eenvoudig en snel jouw eigen persoonlijke posters en prints via onze online shop.


Abstract posters Abstracte schilderijen Acryl schilderijen Aluminium posters Aluminium schilderijen Antieke. Bij Desenio hebben wij een breed aanbod zwart-wit posters. Als je een fotowand wilt maken is een zwart-wit poster een vanzelfsprekende aanvulling op een mooie collectie.


Wij bieden online een breed scala posters en prints aan met moderne en trendzekere motieven. Met Scandinavisch design als uitgangspunt passen onze trendy poster bij veel soorten interieurstijlen. Wij bieden populaire posters aan van beroemde artiesten en fotografen, alsmede prints die ontworpen zijn door ons creatieve team, exclusief voor Desenio. Zoals deurstickers, tuinposters, muurstickers, fotopanelen. Onder wanddecoratie verstaan we alle decoratieve accessoires die worden bevestigd aan de muur.


Het assortiment bestaat uit tal van verschillende categorieën. Meest populair zijn toch wel de schilderijen, posters en muurstickers. Maar tegenwoordig ook heel hip zijn letterbakken, tekstborden en wandpanelen.


Mijn man en ik zelf zijn heel blij met onze tuin poster Eekhoorn hij is prachtig echt een mooie herfst sfeer in onze tuin. Bedankt voor de snelle levering en de kwaliteit van de poster. Bij deze doe ik even de foto erbij ! Vriendelijke groeten Lenie. Bestel canvas doeken, posters en meer met één van de ruim 5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts