donderdag 18 april 2019

Pulsar heren

De beste prijzen horloges. Ruim assortiment horloges. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Pulsar heren

Abonnees op de Pulsar nieuwsbrief ontvangen informatie over nieuwe collecties, exclusieve aanbiedingen en kortingen. De frequentie van onze nieuwsbrief is één maal per kwartaal en u kunt zich te allen tijde uitschrijven. Horloges Pulsar Heren shop je online bij Lucardi.


Vandaag bestel morgen in huis. Na het ontwerpen van een nieuw succesvol horloge met een ingebouwde calculator vestigt Pulsar zich als een zeer innovatief horlogemerk. Na de overname door Seiko worden de Pulsar horloges voor heren uitgerust met de technologie ontwikkeld door Seiko.


Stop met zoeken, want Pulsar heeft de collectie heren horloges waar jij naar op zoek bent. Van basic designs tot opvallende designs, Pulsar heeft heren horloges waar elke man blij van wordt. Ben je op zoek naar een horloge waarmee je meer kunt dan alleen de tijd bekijken?


Dan zit je bij Pulsar helemaal goed. Al jaar staat Pulsar bekend als een fenomeen in de horlogewereld. Zo kwam Pulsar met het allereerste digitale horloge op de markt.


Pulsar heren

Het merk vernieuwt zich constant en dat is duidelijk te zien aan de Pulsar herenhorloges in onze collectie. Goedkope Pulsar Heren horloge aanbiedingen kopen? Dit Pulsar heren horloge is voorzien van solartechnologie. De accu wordt opgeladen door. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De horloges zijn er voor heren en voor dames. Waar de heren horloges vooral robuust en stoer zijn, hebben de horloges van de dames een wat stijlvollere look. Met de mooie zachte tinten van rosékleurige en gouden accenten krijgen de dames horloges van Pulsar een vrouwelijkere touch.


Pulsar heren

Dit betekent dat de hoogwaardige Pulsar horloges voor heren betaalbaar en beschikbaar zijn voor iedereen. Zo heb je al een Pulsar horloge vanaf ongeveer € 70. Ook vandaag de dag houdt Pulsar zich nog steeds aan de traditie van technologische verfijndheid en bijzondere vormgeving. Onze Pulsar horlogecollectie Pulsar horloges hebben een tijdloze uitstraling door het strakke design van de horloges.


Het horloge heeft een solar uurwerk. De wijzerplaat is zwart en is afgedekt met hardlex. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier! Dit horloge koop je veilig en eenvoudig in onze online shop. Luxe materialen, zoals titanium, roestvrij staal en leer van hoge kwaliteit, vormen de basis voor ieder horloge.


Samen met een bijzonder design, heeft Pulsar een unieke collectie heren - en dameshorloges ontworpen die je bij iedere gelegenheid kunt dragen. De kleur van de kast van dit herenhorloge is zilverkleurig. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk hardlex mineraal glas glas. Dit prachtige horloge van Pulsar is gemaakt van staal.


Met een kastgrootte van 4mm en een dikte van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts