donderdag 18 april 2019

Karlsson klok koper

Kies uit 2producten vanaf € 120. De wijzers eisen alle aandacht op door hun zwevende effect. We kochten deze klok om in onze badkamer te hangen (kwestie van de tijd wat in de gaten te houden in bad of douche). De secondewijzer maakt geen tikkend gelui wat voor mensen die niet goed tegen het getik kunnen zeker een pluspunt is.


De Koppel koper klok van kwaliteitsmerk Georg Jensen is een klok met een minimalistische uitstraling en de tijd is daardoor goed af te lezen. De klok is ontworpen door de bekende ontwerper Henning Koppel.

De ideale klok voor op kantoor of een ouder iemand die graag duidelijk wil zien welke dag en datum het is. Zo raak je nooit meer de tijd kwijt. Een unieke klok met een retro uitstraling.


Een eye-catcher die heel goed in het interieur past. Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De secondewijzer hoor je niet tikken, doordat het een stil uurwerk is.


Karlsson calendar clock Mini Flip Het jaartal kun je.

Deze klok is ook verkrijgbaar in de kleur zwart. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Koop nu en verfraaien van uw huis! Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Ontdek ons unieke assortiment klokken. Maak van jouw huis jouw thuis. De klok heeft een zwarte binnenkant, witte wijzers en een koperen buitenkant. Een subtiel geluid laat je ‘rustig’ ontwaken.


White is een prachtige designklok voor aan de wand. De behuizing en wijzers van de klok zijn gegoten in een koperkleur. Ze vormen een leuk contrast met de minimalistische vormgeving.


De dikte van de klok is wel cm. Hierdoor is het vooraanzicht van de klok gericht op de wijzerplaat. En van de zijkant zie je wel een mooie robuuste klok. Op de wijzerplaat worden de uren en minuten aangegeven met fijne.


Bij het uitpakken vonden wij hem groter dan verwacht, maar op de plaats die wij voor ogen hadden, kwam de klok echt tot zijn recht.

Vind karlsson klok koper op Marktplaats. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken, maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken , zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts