donderdag 11 april 2019

Servies borden

Servies borden

Divers aanbod aan kwalitatieve horeca borden. VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment. Vind horeca servies als je nu zoekt.


Servies borden

Servies in alle soorten en stijlen. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak. Vandaag besteld = Morgen in huis!


Naast servies in de klassieke, ronde vorm, hebben wij ook modern servies in vierkant design. Ook voor andere vormen zoals rechthoekig, ovaal en hartvormig, zit u goed bij ons. Wij begrijpen dat u graag heerlijke gerechten wilt serveren op uw servies dat vierkant is.


Servies borden

Koop en verkoop servies borden eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Omdat ik meerdere servies heb doe ik ze weg. Het setje bestaat uit 4delen kommen, diepe bord , bord e. Dek de tafel met je mooiste servies bij gezellig een etentje met vrienden of familie, een speciale gelegenheid of gewoon omdat het zo leuk staat!


In deze uitgebreide collectie borden vindt jij voor elk gerecht een geschikt bord. Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje.


Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden. Deze artikelen zijn vaak gemaakt van porselein, aardewerk of een ander materiaal. Bij Blokker wordt alle serviesgoed verdeeld in verschillende categorieën. Zo is er een breed assortiment aan borden , kopjes, bekers en mokken, schalen en kommen. Voor ieder gerecht bestaat er een juist bord.


Het grootste verschillen zitten in het formaat en de diepte. Zo gebruik je voor kleine hapjes een dessertbor gebaksbord of ontbijtbord. Voor grotere maaltijden kies je een dinerbord. Voor gerechten als soep en spaghetti is een diep bord ideaal.


Servies borden

Reserveer online, laagste prijzen. Van borden voor het ontbijt tot borden speciaal voor het eten van pasta en van ronde borden tot vierkante borden. U kunt borden kopen in een complete serviesset of per stuk. Voortaan dekt u uw tafel perfect met onze mooie borden.


Bij lekker eten hoort stijlvol servies. En voor het mooiste servies ben je bij Xenos aan het juiste adres! We hebben borden in allerlei soorten en maten, passend bij elke gelegenheid. Borden om dineren, ontbijten en lunchen. Organiseer je een chic diner?


Kijk dan eens naar ons assortiment porseleinen dinerborden. Wij leveren dagelijks serviezen door heel Nederland. Dus heeft u nog kop en schotels, bekers, borden en onderborden of juist tafellakens, servetten of placemats nodig? Kom dan naar onze winkel of bestel. In het brede aanbod van servies op Woldring vind je ook servies voor de allerkleinsten.


Je hebt hierbij volop keuze in borden , kommetjes, mokken en nog veel meer. Met kinderservies laat je jouw kind kennis maken met het gezamenlijk tafelen als een gezin. Wat is er leuker voor je koters dan zelf eten van je eigen servies met je eigen bestek?


Kijk, van dit kinderservies at jij voor de allereerste keer zelf je spaghetti!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts