dinsdag 16 april 2019

Hondenkussen zwart

Hondenkussens vind je gemakkelijk en snel op Beslist. Voordelige Zwarte kussens voor uw hond. Vandaag bestel morgen in huis! Kies uit producten vanaf € 190. Gratis verzending vanaf €39!


Twijfelt u over de maat die voor uw hond geschikt is, bekijk dan de volgende pagina: Hoe groot moet een hondenkussen zijn?

Dit ovaal hondenkussen is voorzien van een afritsbare buitenhoes en gevuld met zachte polyestervezels. De buitenhoes kan eenvoudig worden schoongemaakt met een natte doek. Ook het binnenkussen kan worden gewassen tot maximaal graden Celsius. Alles over Riwibag hondenkussen nylon zwart. Riwibag is een ons eigen merk hondenkussen en door de mooie vorm ideaal voor jouw hond.


Materiaal: Hoogwaardig nylon, geschikt voor buitengebruik. Voorzien van waterdichte PVC coating. Vulling: Elastische polystyreenkorrels, die ervoor zorgen dat dit hondenkussen zich naar het lichaam van de hond vormt.

MediDog orthopedisch hondenkussen lederlook zwart. Kwalitatief is kussen niet heel hoogwaardig, maar daar is dan misschien ook de prijs naar. Laat jouw hond helemaal tot rust komen met onze Comfort. Jij gunt jouw hond toch ook een comfortabele slaapplek? Dan is een hondenkussen onmisbaar, deze zijn verkrijgbaar voor elke hond.


Door de verschillende design hondenkussens , met ieder hun eigen textuur en kleur, passen deze bij hond en baasje. Ligt jouw hond ook vaak buiten? Wij hebben ook waterafstotende en wasbare hondenkussens. Altijd voordelig en snel geleverd!


Zwart hondenkussen met een zachte hoes in een diep zwarte kleur. Het comfortabele hondenkussen voegt zich naar de lichaamshouding van de hond. Dan kan een zwart hondenkussen niet missen bij je thuis. Je hond kan er lekker op uitrusten na een flinke wandeling.


Zwarte hondenkussen zijn perfect als je een zwarte hond hebt. Een zwart hondenkussen bestaat uit een binnenbe binnenhoes en EPS parels. De hoes is afritsbaar en kan in de wasmachine worden gereinigd.


Prachtig hondenkussen Dit ovaal gevormde hondenkussen is zeer stevig, waterbestendig en heeft een hoes die u kunt wassen. Dankzij de hogere randen gaat uw hond al snel in het midden van het kussen liggen.

Kies nu je eigen leverdag en tijd. Zoek je een hele luxe hondenkussen gemaakt van kunst suede? Onze collectie Solar kunst suede is een zeer duurzame stof, met een luxe uitstraling.


Luxe hondenkussen gemaakt van stevige Oxford nylon. Omdat nylon waterdicht is, is dit kussen ideaal voor honden die vaak nat of incontinent zijn. Dit luxe hondenkussen is voorzien van een ritssluiting. Het binnenkussen is gevuld met EPS korrels en ook voorzien van een ritssluiting. Zo bieden ze een heerlijke ligplek en zorgen ze ervoor dat de kou van de grond niet in de spieren van de hond trekt.


Bovendien kunnen hondenkussens ook als de perfecte opvulling van een bench, hondenmand of hondenbank dienen, om deze extra comfortabel te maken. Hondenmand of hondenkussen zowel hip als stevig kopen? De Zwarte losse hondenkussen hoes past in elk interieur.


Modern, landelijk, klassiek of industrieel. De hoes heeft aan de zijkant een zwarte rits waarmee je het kussen er gemakkelijk uit kan halen. Het is een lust voor het oog én het interieur. Vind hier ons grote assortiment hondenmanden, hondenbedden, hondenkussens en hondendekens!


Voor kleine en grote honden. Bekijk hier alles hondenslaapplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts