dinsdag 9 april 2019

Karlsson maxie

Karlsson maxie

Bestel Karlsson Maxie bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 999. Shop Karlsson tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Uitgebreid Karlsson assortiment.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Klok doet het goemodel is erg leuk. Alleen je kunt de wijzers nagenoeg niet zien van een afstandje, we hebben dus de klok geopend hierbij per ongeluk het glas gebroken. De Nederlandse klokkenfabrikant Karlsson geniet door haar kwalitatief hoogstaande producten en verschillende designs steeds meer aanzien. Van nuchter minimalisme tot fleurige speelshei Karlsson blijft steeds weer verrassen.


Of u nu een wandklok, wekker of bureauklok zoekt, Karlsson heeft een breed assortiment voor jong en oud. De uren worden aangeduid middels strak vormgegeven Arabische cijfers die contrasteren met de kleur van de wijzerplaat. De Maxie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en metallic en heeft een robuuste en.


Karlsson maxie

De modieuze Maxie wandklok lees je niet alleen gemakkelijk af, u bent door het flashy design ook nog eens geheel bij de tijd! Deze wordt niet meegelever maar is wel apart verkrijgbaar in onze webshop. Deze designklok is voorzien van een secondewijzer, zodat u de tijd nauwkeurig kunt aflezen.


De Maxie serie van Karlsson zijn erg mooi vormgegeven klokken met standaard een geborsteld stalen kast. De klok heeft een retro uitstraling en uitgevoerd in verschillende modellen. Streepjes, cijfers, donkergrijs en bijvoorbeeld wit. Een hele mooie design wandklok, de Maxie Steel wandklok van Karlsson , met duidelijk afleesbare tijdsaanduiding.


Karlsson maxie

De cijfers liggen stijlvol verhoogd op de wijzerplaat wat een luxe 3d effect geeft. Ontzettend mooie klok, kleuren zijn uitstekend en materialen voelen goed aan. Het mechanisme voelt echter slap, bij mij ging de seconde-wijzer al na een dag stappen overslaan.


Koper is dé kleur voor het interieur op dit moment. Daarom komt Karlsson met de Maxie Copper, de bekende Maxie wandklok, maar dan voorzien van prachtige koperen details. Met deze designklok geeft u uw interieur eenvoudig een hippe, eigentijdse uitstraling. Deze wandklok is voorzien van een koperen ran koperen cijfers én koperkleurige wijzers.


Karlsson maxie

Klokkijken is een feestje met deze hippe maxie wandklok van karlsson ! De Karlsson Maxie Copper heeft een diameter van centimeter en werkt op één AA-batterij. De klok is voorzien van een shiny ran wat de klok een. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Karlsson klok Maxie is een prachtige designklok voor aan de wand.


De Karlsson wandklok Maxie grijs 50x6cm is een mooi vormgegeven klok met een geborsteld stalen kast. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! De zwarte cijfers zijn gemakkelijk te lezen op de grijze wijzerplaat.


Dit komt door de lichte cijders en wijzers op een mooie grijze ondergrond. Deze schitterende wandklok is ook verkrijgbaar als Karlsson Maxie Steel wandklok aluminium!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts