vrijdag 19 april 2019

Kleine theedoos

Bent U Op Zoek Naar Een Theedoos? Keuze Uit Een Ruim Assortiment. Kies uit producten vanaf € 99. Bestel eenvoudig en snel op beslist. In een theedoos berg je overzichtelijk je thee op.


Zo zie je altijd welke thee je in huis hebt en kies je makkelijk een smaak naar keuze.

Bij de keus voor een theedoos zit het verschil voornamelijk in materiaal en aantal vakken. Ook heb je theedozen met een doorzichtige deksel. De meeste theedozen zijn gemaakt van hout of kunststof.


Zeer mooie theedoos van hout. Door het glazen venster zie je meteen je hele thee collectie. Het is een vaks theedoos , dus lekker compact.


Dit kan handig zijn als je een kleine theeliefhebber bent en hij is hierdoor makkelijk op te bergen. Het deksel gaat soepel open en dicht doormiddel van scharnieren. Sommige theedozen zijn ook leuk versier zoals deze theedoos vaks met hartjes.

Aantal vakken van de theedoos Na bovenstaande keuzes, kun je nog het aantal vakjes van de theedoos kiezen. Wil je slechts een kleine theedoos vaks of een theedoos met vakjes? Voor 21:bestel is morgen in huis. Zorg dat al je ingrediënten en etenswaren vers blijven in een van onze voedselopbergers: van voorraadpotten tot trommels. Kom langs in de winkel of via IKEA.


Riviera Maison rattan theedoosje 6vakjes. Ik verkoop dit omdat het alleen maar in de kast staat en een grote theedoos in gebruik heb. Wie kan im hier blij mee maken. Theezakjes of losse theeblaadjes berg je in stijl op in een mooie theedoos.


Een houten doos zorgt voor een stijlvolle presentatie van thee. Hoe langer je ergens woont, hoe meer spullen je gaat verzamelen. Al deze spullen zijn belangrijk, dit kan gaan van een klein spijkertje tot aan een elastiekje. Vaak zwerven deze spullen los in huis en oogt je kamer al snel rommelig. Om het overzicht in je woning te behouden kun je verschillende opbergers kopen.


Zo kun je jouw gasten altijd op een leuke manier een kopje koffie of thee serveren en kun je deze ook nog eens stijlvol inschenken. Nog een leuke theedoos erbij en je bent helemaal klaar. Heb je toch nog niet alles kunnen vinden?


Ruime keuze Theedoosje op beslist.

Vergelijk hier alle aanbiedingen. Hoewel een theedoos voornamelijk bedoeld is voor theezakjes, zijn er ook varianten te vinden waar je verse thee in kwijt kunt. Deze bestaan meestal uit losse potjes die dan weer in een standaard of doos passen.


Pickwick Gevulde Theedoos Vaks Verzamel al uw theezakjes in deze prachtige theekist van Pickwick. In deze theedoos kunt u alle theezakjes netjes sorteren op smaak. Deze theedoos is ideaal voor thuis of voor op kantoor. Zo hoeft u niet meer alle theezakjes apart te bewaren, maar heeft u alles in een handige theedoos.


Theedozen bedrukken kan al per enkele theedoos. Een super leuk cadeau om te geven! Persoonlijke theedozen zijn een perfect cadeau om weg te geven voor moederdag, verjaardagen, tijdens kerst, of andere leuke gelegenheid. We zijn elke dag bezig om de leukste, gekste en mooiste foto’s, logo’s en teksten te bedrukken op theedozen.


Een van onze theedozen zal dan ook niet misstaan in jouw keuken. Ga voor een theedoos met een glazen deksel, zodat je direct kan zien wat voor een theesmaken je allemaal in huis hebt. Mooie theedoos gemaakt van Bamboe met vakken. De theedoos kan ook gegraveerd worden met een persoonlijke tekst, naam of logo. Houten dienbladen of kisten nodig?


Wij zijn uw groothandel gespecialiseerd in blank houten gebruiksartikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts