maandag 15 april 2019

Praxis blanke lak

Voorzie je huis van een strakke afwerking met onze professionele lakken. Bij Praxis kun je kiezen uit bijna 1. Tenco Bootlak blank is een hoogglanzende sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Rambo transparante interieurlak blank 2voor de mooiste afwerking van hout binnenshuis, zoals meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen en betimmeringen, al of niet voorzien van een voorgaande laag.


Ook geschikt voor het op kleur brengen van vloeren.

Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket. Gebruik parketlak op waterbasis voor het aflakken van houtwerk, parket, (hard) houten vloeren en meubels, al of niet voorzien van een voorgaande laag. Transparante lak koop je bij HORNBACH. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd.


Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Blanke lak of Parketlak bestellen. Bent u op zoek naar de juiste blanke lak maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de lak of beits adviseren.


Uitermate geschikt als finish.

Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken. Eén spuitbus van 4ml volstaat voor het spuiten van een oppervlakte van tot m2. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak.


Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Door houtwerk af te schilderen met blanke lak bescherm je niet alleen de verf tegen krassen, je zorgt er ook voor dat de kleur niet vergeelt of andere vlekken krijgt. Dankzij de gladde afwerking hecht vuil zich niet aan de lak. Sneldrogende blanke lak voor decoratieve doeleinden.


De blanke lak heeft een uitstekende hechting, een goede vulkracht en een duurzame glans. Motip spuitvernis transparant hoogglans 4ml is een sneldrogende transparante lak voor decoratieve doeleinden. Deze blanke , slijtvaste, zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc.


Hardlak zijdeglans kan op vrijwel iedere betonnen of houten ondergrond worden aangebracht. Een ruim assortiment Binnenlak en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Tot nu toe gebruik ik altijd Glitsa of jacht- lak , maar ben eigenlijk niet zo tevreden over de echt krasbestendigheid van die lakken.


Spectrum hoogglans blanke lak spuitverf. Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice.

SprayMax 2K blanke lak mat is bij ons te koop in 250ml en 400ml spuitbus. Goede buitenlak wat wel tegen een stootje kan koop je bij KARWEI. Kom langs of bestel direct online!


De transparante of blanke lak voor buiten is er van verschillende topmerken, zoals Sikkens. Je gebruikt op die manier de beste buitenlak, terwijl je daar online een lage prijs voor betaalt. Geschikt voor maatvaste en hardhouten onderdelen, zoals kozijnen, deuren en terrasschermen. Hoogglans blanke lak voor metaal met UV-bescherming. Toepasbaar voor industriele doeleinden van 3tot 6graden.


Kleur: donker antraciet, zwart,. Weet u niet goed welke blanke lak het best aan uw. Daarnaast zorgt blanke lak voor een de glansgraad van de auto. Bij CROP koop je professionele blanke lak in spuitbus en blik.


Hierbij heb je de keuze uit een sneldrogende 1K blanke lak en de professionele 2K blanke lak met verharder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts