vrijdag 12 april 2019

Hi 4 pillow

Bestel de combinatie met hoofdkussen en lichaamskussen met een mooie korting in onze webshop. Enorm blij met de HiDe Luxe en Body Pillow van Mikoala, nekklachten (veroorzaakt door o.a. Osteporose) zijn door gebruik van beide zo goed als verdwenen.


Had voor het ingebruik nemen van beide kussens de laatste maanden de gehele dag pijnklachten en vaak hoofdpijn. Dit heeft goede drukverdelende eigenschappen. Gekozen is voor een speciaal type van dit schuim, waardoor het ook relatief zacht blijft bij een lage omgevingstemperatuur (veel andere kussens van traagschuim worden dan onaangenaam hard).


Het Bodykussen wordt geleverd inclusief een wasbare zachte binnenhoes en een katoenen sloop.

Hét perfecte hoofdkussen voor iedereen! HiDeluxe en Body Pillow en sky blauwe satijn kussenslopen. Makkelijk in hoogten verstelbaar. Dit kussen is van uiterlijke eenvoud en innerlijk vernuft!


Perfecte driedimensionale vorm voor ideale ondersteuning van hoofd en nek. In de webshop van Ligwijzer kunt u producten kopen om uw slaaphouding te verbeteren. HiPillow en de Mikoala body Pillow ! U kunt het kussen thuis aanpassen aan úw omstandigheden: - favoriete slaaphouding - hardheid van uw matras - persoonlijke voorkeur.

Alstublief u code voor 20euro korting! U krijgt de kussens op proef van ligwijzer. Met het bodykussen lig je beter op de zij en haal je de draaiing uit de nek. Wij helpen u graag en wensen u een hele goede. Mikoala Body Pillow : Het optimale lichaamskussen, helpt u een goede slaaphouding in te nemen en te handhaven.


Ideaal instelbaar hoofdkussen Altijd juiste hoogte: in 8. In acht hoogten verstelbaarPerfecte aansluiting bij de nek. En dat zorgt voor minder draaiing in de nek. De verstelbaarheid in hoogte zorgt nog voor een ander groot voordeel voor opgroeiende kinderen. Als uw kind groter wordt, kunt u gemakkelijk het hoofdkussen ophogen zodat het Hi4kids perfect past bij uw kind. Losse Hoes Harley Comfort Hoofdkussen.


Bestellen Body Pillow met euro korting. Hikussen zorgt voor een goede ondersteuning. Proefperiode weken, niet goe geld terug. Resultaten van zoekmachines! We wilden deze Mikoala set toch even genoemd hebben.


Want wat is het een heerlijke keuze als je het fijn vindt met een kussen tussen je benen te slapen of als je het fijn vindt je kussen te ‘knuffelen’.

Je krijgt het in hoogte verstelbare hoofdkussen samen met de body pillow. Klanten beoordelen Ligwijzer. Gebaseerd op 1ervaringen. De Hiis gemaakt van comfortabel zacht traagschuim (Nasa) met goede drukverdelende eigenschappen wat zorgt voor optimaal slaapcomfort.


Vergelijk alle soorten kussens van verschillende winkels en maak een keuze uit een kleur, merk of materiaal om jouw ideale kussen te vinden! Lees hier de recensies van het orthopedische hoofdkussen op Bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts