maandag 29 april 2019

Porro kasten

Porro kasten

Design, Direct Van De Makers. Opbergruimte kan ook stijlvol zijn. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bekijk onze collectie op Made. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen! Klik hier voor de afmetingen van de verschillende elementen. We leveren meubelen door geheel Europa incl.


Ik verkoop dit omdat ik interieur ga veranderen de conditie is zeer goed! Porro Modern design kast afmetingen. De kast is gekocht bij boffi.


Kastsystemen met honderden opties die het mogelijk maken uw eigen kast te ontwerpen. Het Air systeem, door meester ontwerper Piero Lissoni, is hier een mooi voorbeeld van. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Zij deelden de passie voor het ontwerpen van meubels en begonnen samen het gelijknamige meubelmerk. Gedurende de jaren ontstond er een enorme vraag naar de meubels van de twee broers. This site uses cookies to deliver a better experience.


Porro kasten

Proceeding with navigation, you consent to use our cookies. Snelle levering en gratis retour! Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Hier vind je wat jij zoekt!


Ontdek ons unieke assortiment kasten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Wij zijn fan van hun kasten en met name de oneindige mogelijkheden die ze bieden.


Porro kasten

Maak van jouw huis jouw thuis. In de showroom van Master Meubel staan heel wat kasten van Porro. Frame van metaal met achterwanden in hout of glas. Het is een elementen systeem, de vitrinekast kan dus net zo lang worden als u wilt. Goedkope Kasten vind je op beslist.


De groei verliep aanvankelijk geleidelijk aan, maar ging in de jaren met rasse schreden vooruit. Ook voor hifi-apparatuur biedt deze collectie veel mogelijkheden. Door de enorme keuze in houtsoorten en lakkleuren is Modern helemaal aan te passen aan je eigen voorkeur in stijl en sfeer.


Porro kasten

De collectie kenmerkt zich door de pure vormen en uitzonderlijk hoge kwaliteit en afwerking. Een bijzonder kast -systeem ontworpen door Piero Lissoni voor thuis of kantoor die gericht is op pure vormen en praktische eigenschappen. Maar ook het programma Modern en Load it zijn bij ons te vinden, niet alleen in veel lakkleuren maar ook in de prachtige houtsoort Hemlock.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts