donderdag 18 april 2019

Horeca kaarsen

Kies uit 1producten vanaf € 95. Horecakaars levert een compleet assortiment van kaarsen die bestemd zijn voor de Horeca , maar die door iedereen besteld kunnen worden. Kaarsen voor de Horeca Al meer dan jaar het vertrouwde adres voor uw horecakaarsen. De eerste Nederlandse kaarsen webshop speciaal voor restaurants.


Hier wordt wekelijks een scherpe nieuwe aanbieding op geplaatst. Dit kan een bekend product zijn, maar ook iets heel nieuws.

Voor kleinere bestellingen en om minder grote horecagelegenheden tegemoet te komen is het mogelijk al vanaf één verpakking te bestellen, zonder account of registratie. Bolsius kaarsen horeca kaarsen groothandel. In vele restaurants en cafe’s zorgen onze kaarsen voor een gastvrije sfeer. Binnen én buiten op het terras.


Het horeca assortiment van Kaarsengroothandel is zeer omvangrijk. Stuk voor stuk A-merken die staan voor kwaliteit. U bent dus altijd verzekerd van hoogwaardige producten afgestemd op gebruik in de horeca. Waarom Horeca kaarsen kopen.


Tevens heb je de mogelijkheid om op rekening te betalen.

En wat heel belangrijk is dat er geen verplichting is tot grote afnamen. Horeca kaarsen online bestellen. En nog altijd verkopen wij de meeste kaarsen aan horeca bedrijven.


Inmiddels is shoppen op internet gemeengoe maar met de Kaarsenvoordehoreca webshop waren we de eerste kaarsen leverancier waar online kaarsen kopen mogelijk werd. Deze jarenlange ervaring en onze kennis van kaarsen komen nu samen op deze website. Zodra de accu leeg is, kun je de LED kaarsen individueel eenvoudig via het laadstation opladen.


Na volledige oplading gaat elke kaars tot uur mee. Je hoeft nu nooit meer batterij te kopen of te verwisselen. Goedkope kaarsen bestel je snel online bij Kaarsenfakkels. Onze horeca kaarsen zijn van excellente kwaliteit en zijn ideaal voor het MKB.


Ons assortiment bestaat uit vele soorten en maten kaarsen. Horeca rustiek kaarsen : Koop deze rustiek kaarsen in grootverpakking tegen een sfeerprijs bij Kaarsenfakkels. Gebruik je thuis veel rustiekkaarsen, dan is het verstandig om ook gebruik te maken van onderstaande voordeelverpakkingen. Alle sfeerproducten zijn geprijsd inclusief btw.


Sfeervolle kaarsen zijn onmisbaar voor uw horecagelegenheid. In ieder café, hotel of restaurant branden ’s avonds gezellige, mooie kwaliteitskaarsen. Horecaondernemers zijn dan ook grootverbruikers van deze verlichting.


Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u kwaliteitskaarsen die lang branden en warmte uitstralen.

Low Boy: De klassieker in de horeca ! Met zijn sierlijke bolvorm is hij een absolute klassieker in de horeca. Hij is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, van Amber tot Wit en van Blauw tot Lime Groen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts