woensdag 17 april 2019

Raamsticker ooievaar

Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Ontwerp je eigen stickers online. Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Een leuke ooievaar met daarbij de babynaam in de kleur babyblauw.


De naam van het kindje en de afbeelding van de ooievaar worden op één groot stickervel geleverd waardoor er geen losse delen zijn die je zelf nog moet uitlijnen.

Deze raamsticker met ooievaar is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Kies de kleur en wijzig vervolgens de babynaam en het lettertype. Je kunt direct zien hoe de raamsticker er uiteindelijk uit komt te zien voordat je deze besteld. Statich hechtend dus makkelijk te plakken.


Leuke raamsticker om de geboorte van je baby aan te kondigen. Raamsticker geboorte ooievaar. Deze geboortesticker is een vriendelijke ooievaar die je kindje komt brengen.

Plak de raamsticker bijvoorbeeld op een glazen ruit of op een schuifpui. Zo wordt de kans veel kleiner dat er een vogel tegen het raam aanvliegt. Geboortesticker voor op het raam bestellen?


De contouren van de geboorte raamsticker worden netjes uitgesneden waardoor je alleen de afbeelding en de babynaam op het raam ziet. De geboortesticker wordt gemaakt van sterk weersbestendig vinyl en is dus prima geschikt voor buitengebruik. Zoek je een mooie ooievaar geboortesticker met een eigen naam?


Het aanbrengen van deze ooievaar geboortesticker met een jongen is eenvoudig en kan in één geheel. Deze ooievaar geboortesticker is geschikt voor verschillende alle vlakke ondergronden en ondergronden met lichte structuur. Dé specialist op het gebied van raamstickers. Op deze leuke geboortesticker staat een ooievaar met een baby in een doek. Deze mooie raamsticker met ooievaar siert op elk raam en sprint direct in het oog.


Een hele leuke manier om te laten zien dat er een baby geboren. Steeds vaker zie je dat mensen op deze manier laten zien hoe de jongen of het meisje heet. Hier vind je een groot assortiment geboortestickers voor een jongen.


Op de geboortesticker staat een vliegende ooievaar met een meisje afgebeeld met daarbij de naam van het pasgeboren meisje.

Laat de buitenwereld zien dat je kindje geboren is met deze leuke decoraties. Je kunt de naam in diverse lettertypes en kleuren op de raamsticker zetten. Decoreer je huis door een raamsticker op te plakken, de vlag uit te hangen of een bord in de tuin te zetten.


In groot en klein formaat. Bij De Fabriek Muurstickers vind je dan ook diverse raamstickers om de geboorte van de kleine aan te kondigen aan de buurt. Zo vind je bij ons een raamsticker met daarop een ooievaar , maar we hebben ook diverse andere designs in onze webshop, bijvoorbeeld stickers met daarop een beertje of waslijn met babykleertjes. Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren, gebruik van de website te meten en het gebruik van onze product designer mogelijk te maken.


De raamstickers zijn gemaakt van statische folie, net als de auto- raam stickers van vroeger. Doordat de raamstickers statisch zijn, kun je ze makkelijk plakken, verwijderen en opnieuw gebruiken. Het raam moet schoon en vetvrij zijn.


Zo voorkom je eventuele luchtbelletjes. Ooievaar geboorte raamsticker. Met deze geboortesticker laat je iedereen weten dat je kindje is geboren. Onze hoogwaardige raamstickers zijn UV besteding (met jaar kleurgarantie). Elke geboorte raamsticker is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Bekijk alles met raam ooievaar ! Alles voor jouw Baby en Kind vind je op Marktplaats. Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts