dinsdag 23 april 2019

Vitrage lichtgrijs

Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. De Franse Voile is een soepelvallende vitrage zonder opdruk die een sfeervolle lichtval in de kamer creeërt. Deze vitrage wordt geleverd met een mooie ingestikte loodveter, zelfs als u alleen de losse stof besteld.


Kwantum, daar woon je beter van! Vitrage Violet Lichtgrijs kopen?

Het gordijn valt soepel en je geeft je interieur een frisse uitstraling. Omdat je de vitrage op maat laat maken, bepaal jij de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi. Deze lichtgrijze vitrage is van een schitterende kwaliteit en heeft een lichte horizontale streepstructuur. Gemaakt van 1 polyester. Alle gordijnen worden gratis op maat gemaakt en gratis verzending in Nederland en België.


De lichtinval wordt warm en aangenaam gefilterd door deze vitrage op maat. Een vitrage gordijn lichtgrijs helpt bij het creëren van privacy door de inkijk van buitenaf te verminderen.

De stof wordt volledig gemaakt van polyester en is dun. Doordat het vitrage gordijn lichtdoorlatend is wordt het binnenvallende daglicht gefilterd door de stof. De uitstraling van het gordijn is aan beide kanten van de stof exact gelijk. De fijne lichtgrijze kleur van deze vitrage kan het beste omschreven worden als fris en tijdloos. De transparante stof zorgt er voor dat je enig zicht naar buiten behoudt en toch het zonlicht filtert.


Bovendien kleed je met gordijnen letterlijk en figuurlijk je ramen aan. De gordijnstof Genua is op maat te maken. Natuurlijk voordelig bij Leen Bakker. De inbetween is geheel op maat te verkrijgen, altijd naar jouw wens.


Laat je gordijn eenvoudig op maat maken bij Leen Bakker! Inbetween Antalya is een effen stof in de kleur lichtgrijs. Gordijnen zijn absoluut onmisbaar in ieder huis: ze zetten de toon in je interieur. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt. Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen, linnen gordijnen, vitrage en inbetweens.


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Ontdek ons ruime assortiment!

Bezorging waar en wanneer je wilt. Kamerhoge vitrage in lichtgrijs. Het fijne opengewerkte blokje in deze vitrage ontstaat door de grijze en naturelle garenstrepen waarmee de stof geweven is. Deze stof is gemaakt van 1 trevira CS en hoeft dus niet brandvertragend behandeld te worden. Bekijk ook onze andere grijze gordijnen.


Leverancier: Gerster Samenstelling: 1pe. Gordijn Ben heeft een lichtgrijze kleur en een afmeting van 250x1cm. Deze inbetween wordt geleverd met een mooie ingestikte loodveter, zelfs als u alleen de losse stof besteld. Door de stof zit een heel subtiele, verspringende streep.


Bij Voordeelgordijnen koopt u de vitrage op maat. Dit betekend dat de vitrage perfect hangt voor uw raam. Het enige wat u hoeft te doen is het opmeten van uw ramen en invullen in onze calculator.


Wanneer u dit gedaan heeft en uw vitrage heeft bestelt gaan wij de vitrage voor u maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts