woensdag 17 april 2019

Zijdeglans 9010

Zijdeglans 9010

Bespaar tot wel via kiesproduct. De lak is zeer kras- en slijtvast en extra dekkend. De verf is makkelijk aan te brengen en is sneldrogend. Deze zijdeglans verf is geschikt voor decoratieve toepassingen binnenshuis op zowel hout, metaal als kunststof. Het product is ook weersbestendig en te gebruiken voor toepassingen buitenshuis.


Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Deze verf op waterbasis geeft een goed dekken hoogwaardig en duurzaam resultaat. Deze dekkende zijdeglanslak van Wijzonol is een zijdeglans , dekkende lakverf voor buiten met een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis). Deze lak is de ideale afwerking voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering.


De buitenlak is vochtreguleren geeft een goede bescherming en is gemakkelijk aan te brengen. De terpentinegedragen lak is toepasbaar op hout en i. Gebruik Flexa Strak in de lak bijvoorbeeld voor het lakken van uw kozijnen of deuren. Welke RAL-kleur wit is tegenwoordig de standaard? Lichte kleuren zijn tegenwoordig populairder. Doordat de lak sneldrogend is kan je het snel overschilderen.


Ook is de lak geurarm en vergeelt niet. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Lak Zijdeglans is extra dekken beschermt tegen krassen en blijft lang zijn glans en kleur behouden. Er zit een lichte vergeling in, waardoor de kleur iets warmer aanvoelt dan het ware wit. Dat wordt bijvoorbeeld goed duidelijk door er een wit A4-papier bij te houden.


Ook bij nieuwbouwprojecten wordt vaak gekozen voor deze kleur. De twee kleuren lijken hetzelfde maar er zit een duidelijk verschil tussen beide wittinten. Zijdeglans zit in het midden qua glansgraad en wordt ook weleens ‘satin’ verf genoemd.


Zijdeglans 9010

Het is niet zo glanzend als hoogglans, maar ook zeker niet mat. Hierdoor zijn oneffenheden in de ondergrond minder te verdoezelen dan met een matte verf of lak. Zijdeglans verf of lak is daarentegen makkelijker schoon te maken dan matte verf. De lak geeft een duurzame bescherming, is watergedragen en geurarm en je hebt geen grondverf nodig.


De glansgraad zit tussen hoogglans en mat in. Goed toepasbaar als de ondergrond niet mooi glad is, dan valt dat minder op. Met hoogglansverf accentueer je juist alle oneffenheden. Zijdeglans lakverf van superkwaliteit voor vrijwel alle voorkomende hout- en metaaloppervlakken, binnen en buiten.


Geef bij je bestelling aan welke kleur (naam of code) van welk merk je wenst. Als merk of kleur niet in het menu staat, kun je deze invullen in het tekstvak bij ‘GEWENSTE KLEUR’ (alleen bij 7ml en liter). Ik heb de badkamer een grondige opknapbeurt gegeven, en nou ben ik nogal een luie klusser.


Maar zonder grondverf uitstekend afgewerkt. Mvg, Robin :) Verf Web Winkel. Bedankt voor je vraag Reni!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts