dinsdag 18 september 2018

Drakenbloed wierook

Volatile Wierook ml voor 21. Alle wierook vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online. Hem wierook dragons blood.


Deze wierook versterkt je innerlijke kracht waardoor je zelfvertrouwen wordt bevordert. Het plaatje is geen indicatie van hoe de wierook eruit ziet.

Met de adem van de draak bedekt men het lichaam om het zo te beschermen tegen demonen en negatieve energieën. Drakenbloed wordt als magisch beschermend middel gebruikt. Wierook voor offeren en rituelen, krachtig, beschermend en versterkend voor het doorzettingsvermogen.


Gemengd met Sandelhout, Ceder of Labdanum is het een zeer sensueel. Creëer een aangename sfeer met onze kwaliteitsvolle wierookstokjes. Er is keuze uit meer dan verschillende geuren. Een belangrijke grondstof van wierook is hars.


Er zijn verschillende soorten die ieder een geheel eigen geur hebben. De meest gebruikte soorten zijn olibanum, mirre, drakenbloed (niet echt, maar een boomsoort), benzoe en dennenhars.

Gemakkelijk te verwerken soorten, hoewel het dieprode drakenbloed moeilijk verkrijgbaar is. De geur kan zowel als wierook als ook als etherische olie gebruikt worden. Niet alle geuren zijn verkrijgbaar als etherische olie, niet alle geuren zijn verkrijgbaar. De drakenbloedpalm Azië, Afrika en Australië.


Magische krachten worden aan deze hars toegeschreven. Hoe zelf wierook maken van kruiden Zelf wierook maken van kruiden is leuk, de geuren van kruiden en bloemen kunnen heel wat rust en kalmering teweeg brengen. We kennen allemaal de heerlijk ontspannende geuren wel van planten en bloemen wel. Het wordt ook wel gebruikt als bestandsdeel van een liefdeswierook. Biedt kracht, positiviteit en bescherming.


Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volharden vastberaden en helpt je ergens voor 1 voor gaan. Naar verluid wordt deze olie gebruikt om bijvoorbeeld iemand terug te brengen in je leven. In de Middeleeuwen bracht men het sap in verband met hekserij omdat het, aan de lucht blootgestel oranjerood kleurt.


Vandaar de naam drakenbloed. Deze pin is ontdekt door Patipada. Wordt geleverd per potje van gram. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

HEM wierook is handgemaakt en komt oorspronkelijk uit India. Met Sandelhout, Ceder of Labdanum, een zeer sensueel mengsel. In deze categorie Wierook Groothandel vindt u een basisassortiment dat we aanbevelen aan alle soorten cadauwinkels en detailhandelaren.


Voorbij zijn de dagen dat u alleen wierook kon kopen in een spirituele of Oosterse winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts