maandag 10 september 2018

Privacy shades volvo v70

Autozonwering voor de Volvo hebben we voor de meeste modellen leverbaar. Niet alleen houd het de felle zon van de achterbank en kofferruimte, ook geeft het de auto een discreet uiterlijk. Het is eenvoudig te monteren met de bijgeleverde clips zonder boren of schroeven. Koop bij ons online uw zonneschermen voor uw Volvo ! Ik zoek een setje privacy shades en dan eigenlijk.


Als Sachterdeuren het zelfde zijn als Vheb ik wel shades liggen voor.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Car Shades autozonwering voor de auto zijn gesneden op de exacte binnenmaat van.


Geeft een discreet uiterlijk en privacy ! Bent u op zoek naar zonneschermen voor in de auto die de perfecte bescherming biedt tegen zonlicht, hitte en zelfs tegen insecten? Ook geven deze auto zonweringen wat privacy voor pottenkijkers die naar binnen kijken. Wilt u af van losse zonneschermen.

Passen deze privacy shades op mijn auto? Om te controleren of deze privacy shades geschikt zijn voor uw auto, kunt u een aantal dingen controleren. Geen hete auto meer na een dagje in de zon. Perfecte pasvorm en eenvoudige montage. Zonneschermen zijn demontabel en goedkoper dan ruitfolie.


Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze. Ben het eens met Bert Westdat de Volvo shades hier helemaal niet aan kunnen tippen. Eerder had ik via MP een set ongebruikte shades kunnen aanschaffen voor € 500.


Was geen merk op te zien, en geen label eraan. Was wel voor een V, maar jongens wat een droefenis was dat. De perfecte zonneschermen voor uw auto. Iedere set Private Shades bestaat uit pasklare zonneschermen voor de ruiten vanaf de B-stijl.


De schermen hebben een perfekte pasvorm en kwaliteit. Dit doet u online bij zonneschermauto. Wij hebben voor Privacy Shades voor de verschillende modellen zoals de Volvo C30.


Elke set Privay Shades bestaat uit pasklare Shades voor alle ruiten vanaf de B-Stijl in uw Volvo. Kortom de gehele achterkant inclusief achterruit.

De Shades zijn pasklaar en binnen enkele minuten te monteren in uw Volvo door middel van de bijgeleverde clips. Online shoppen voor uw auto. Voor al jouw auto accessoires! Bosch Aerotwin), automatten, autohoezen, wieldoppen, autozonwering, zijwindschermen en nog veel meer! Ik had de schermen al in mijn Vgekocht.


Dus nu ook gelijk aangeschaft in mijn volvo V70. In eerste instantie dacht ik dat de shades niet goed pasten op de achterdeuren. Op de verpakking stond ook Vipv 850.


Met de deuren open lijkt het ook alsof het niet past maar met de deuren dicht past het perfect. Ziet er erg mooi uit en houdt de zon ook goed buiten. In deze categorie vind je alles op het gebied van electronica voor je auto zoals Instrumenten, antennes, aansluitkabels, startkabels, comfort electronica, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts