dinsdag 25 september 2018

Betonverf hoogglans

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment hoogglans. Deze stoot-, kras- en slijtvaste betonverf is van hoge kwaliteit en geschikt voor binnen en buiten toepassingen. De KARWEI betonverf zijdeglans antraciet l is een goed hechtende en slijtvaste betonverf die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken.


De verf is geschikt voor vloeren en wanden van beton en voor andere steenachtige materialen. Het duurt ongeveer een week voordat betonverf volledig is uitgehard.

Na uur kun je de geverfde betonnen vloer wel voorzichtig belopen en belasten met niet al te zware spullen, bijvoorbeeld opbergbakken met tuinstoelkussens of fietsen. Het is beter om de eerste week nog niet te schuiven met zware kasten of de auto in de garage te parkeren. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om de vloer te verven met betonverf.


Daarom raden we u aan om altijd zeer zorgvuldig de productdatasheet te lezen. Hierin staat precies waarvoor de betonverf geschikt is. Online de beste verf en hoge kortingen tot wel ! Sigma, Sikkens, Wijzonol en MagPaint: allemaal kwaliteitsverf.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Check de voorraad of bestel direct online. Binnen de verf op zoek naar meer specifieke toepassingen? Speciaal voor op de betonnen vloer en andere toepassingen van beton. Je kunt gebruik maken van betonverf. Ideaal om het beton te schilderen of om dit een beschermende laag te geven.


Maak jouw keuze uit de dekkende en (semi)transparante uitvoeringen van de producten. Verf van Sikkens, Sigma, Wijzonol en andere topmerken zijn bij ons tot wel goedkoper. Bij Praxis vind je betonverf naast zwart, wit en antraciet ook in allerlei andere kleuren. Zo kun je op een eenvoudige manier jouw betonvloer een mooie nieuwe look geven, die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van je interieur.


Of natuurlijk bij de sfeer van jouw buitenruimte als je met betonverf je balkon gaat opfrissen! Als je een stenen vloer wilt beschermen kan je daarvoor een betonverf kiezen in de kleur die je zelf mooi vindt. Met een betoncoating dicht je de vloer af en kies je voor de ultieme bescherming. De eerste toepassing waar je waarschijnlijk aan denkt bij betonverf is de garagevloer. Veel garagevloeren worden geschilderd met betonverf of garagevloercoating om de vloer te beschermen tegen vet en vuil.


Holdbar Vloercoating is een hoogwaardige componenten epoxy coating speciaal ontwikkeld voor beton-, zandcement- en anhydrietvloeren. Hoogglans verf voor buiten kopen? Kwalitatief en goedkope verf vindt u hier bij verfvinden.

Bestel direct en ga aan de slag. Deze verf is stoot-, kras- en slijtvast en voor zowel binnen als buitentoepassingen geschikt. Wacht u namelijk te lang, dan kan het zijn dat de tweede laag niet goed hecht.


Afwerken met een transparante coatinglaag in hoogglans , zijdeglans of mat voor extra bescherming, en klaar is uw witte vloer met betonverf ! Zoekt u betonverf (voor vloeren)? Dan bent u bij Koopverfonline aan het juiste adres. Dit product is zowel een grondlak als aflak in één. Wij hebben betonverf van gerenommeerde merken. Gebruik hoogglans verf daarom alleen op een oneffen ondergrond als je deze wilt benadrukken.


Anders kun je beter voor een zijdeglans of matte verf of lak kiezen. Op een effen ondergrond geeft hoogglans verf of lak een super strak en glad resultaat. Dit geeft een mooi glanzend effect. Deze bepalen de hechting en dus het aanzien, maar ook de duurzaamheid.


Betonverf aanbrengen staat of valt bij de voorbereidende stappen! Het aanbrengen van de betonverf Na de (eventuele) vloerverf primer kunt u de eerste laag betonverf aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts