vrijdag 28 september 2018

Tafel stoer

Vind robuuste meubelen het nu op Kensaq. Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Bestel eenvoudig en snel online. ZWAARTAFELEN MAAKT STOERE HOUTEN TAFELS OP MAAT VOOR THUIS, KANTOOR EN HORECA!


Wij maken echte houten tafels op maat met een unieke uitstraling, kwalitatief en tijdloos.

Oftewel: een massieve tafel voor het leven! Alkmaar hebben een passie voor hout en voor houten meubels. Wat begon bij een stoere en robuuste tafel , is uitgegroeid tot meubelwinkel. Bij ons bent u aan het juiste adres voor speciale tafels van eiken hout, iep hout, sipo mahonie hout, padouk, en nog veel meer soorten! Ronde stoere eettafel De Minnesota is een robuuste tafel met een stoere industriële uitstraling.


De combinatie van het blauwstalen onderstel samen met het dikke eikenblad maken dit een unieke tafel die in veel huiskamers tot zijn recht komt. Eiken tafel stoer gebinten.

Onze eiken tafel stoer gebinten wordt door ons voor u op maat gemaakt. Deze eiken tafel is gemaakt van eiken gebintenhout met de gaten van houten pennen er nog in. Deze zijn gestopt met hout met hier en daar een nog droogscheurtje in het blad. Verder is deze tafel uitgevoerd met een optimaal gedroogd en geschuurd blad welke gemonteerd is op een stalen poot naar keuze. Kies stoer een stoere eettafel!


Onze stoere tafels worden door ons ontworpen en met de hand in Nederland vervaardig het betreft stuk voor stuk unieke tafels. Oude Chinese bijzet tafel. Robuuste Tafels levert een breed scala unieke stoere tafels.


Zowel uw geheel op maat handgemaakte stoere eettafel of uw direct uit voorraad leverbare robuuste eettafel hebben een zeer korte levertijd. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels , kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. De tafels worden op maat gemaakt in onze werkplaats.


We gebruiken hiervoor robuust eiken om een mooie stoere , landelijke uitstraling aan de tafels te geven.

Daarnaast maken we buitentafels met een blad van Belgisch hardsteen en een onderstel van robuust eiken. Ook deze tafels kunnen in elke gewenste maat gemaakt worden. Naast stoere steenschottafels, produceren wij ook nog een groot aantal andere modellen landelijke tafels èn industriële tafels. Wat dacht je bijvoorbeeld van een landelijke of vintage tafel waarbij zowel het onderstel als het blad geheel zijn gemaakt van karakteristieke oude en verweerde balken?


Over stoere betonstuc tafel Woonloodz. De betonstuc tafel Woonloodz heeft een stoer uiterlijk door zijn betonlook. Deze tafel kan met een stalen onderstel worden uitgevoerd.


We hebben keuze uit verschillende zware industriële tafel onderstellen. Op zoek naar een aparte vorm zoals een V, W, Z of ander ontwerp? De Woonloodz eiken tafel wordt gemaakt van alleen de beste kwaliteit eiken bomen, afkomstig uit Nederland.


Hierdoor kunnen wij altijd massieve en vormvaste bladen van top kwaliteit garanderen. Ze zijn robuust, stoer en uit het juiste hout. U hebt ruime keuze uit onderstellen, bladdiktes, houtsoorten en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om uw eigen stoere tafel te ontwerpen.


Wij helpen u graag met uw ontwerp. Van ontwerp tot bezorging onder een dak. Grote voorraad stoere brocante, industriële lampen en klepbanken. Industriële meubels behoren tot de woontrend van dit moment.


Ook hierin kunnen wij maatwerk leveren. Voor meer informatie omtrent maatwerk tafels , klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts