vrijdag 7 september 2018

Boeken met grote letters

Kies uit enorm assortiment boeken bij bol. Direct lezen na je aankoop. Vind wat je zoekt en bestel direct! Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Boeken met grote letters

Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Vergelijk snel ticketprijzen van honderden maatschappijen.


Uitgeverij Grote Letter Bibliotheek maakt al meer dan jaar mooie boeken in grote letters. Onze boeken hebben een eigentijds design en zijn allemaal voorzien van een harde band zodat ze extra stevig zijn in het gebruik. Wij leveren ook rechtstreeks aan particulieren en diverse bibliotheken. Boeken van Grote Letter Bibliotheek lezen? Bekijk alles met grote letters ! Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Boeken met grote letters

Zoals Jumboletter, kinderboeken met een grote letter in zwart-wit print. De regelafstand is groter en vormgeving is bewust rustig gehouden. Een aantal boeken is geïllustreerd. Jumboletters zijn speciaal gemaakt voor (zeer) slechtziende kinderen om thuis en op school te oefenen met technisch lezen.


Verdeeld over verschillende boeken is de bijbel dan leesbaar. De lettergrootte en het lettertype maken dat veel mensen weer (opnieuw) de bijbel kunnen lezen. Grootletterboeken zijn boeken met grote letters , het lettertype is ruim twee keer zo groot als bij een normale druk (punts). Waar vindt u grootletterboeken?


Er zijn ook speciale uitgeverijen waar u grootletterboeken online kunt bestellen. Net gebonden met grote letters , 3pag. De gebruikte letter is in alle boeken dezelfde: de Minion, puntgrootte 18), gebonden 4Groot letter bijbels - ichthusboekhandel.


Hieronder een lijst van beschikbare titels. Deze lijst is niet uitputtend. De puzzelboeken met grote letters zijn er in diverse niveaus Dit wordt aangegeven met sterren. Als u opzoek bent naar een ander niveau en deze kunt u niet op onze website vinden, neem dan contact met ons op. Vaak zijn deze boeken te bestellen.


Dit is ideaal voor mensen die moeite hebben met het lezen van normale boeken die vaak in (te) kleine letters zijn gedrukt. Ook voor mensen met een visuele handicap, zowel jong als ou hebben grote letters het voordeel dat het minder vermoeiend is. Op zoek naar meer grote letter boeken ? Rekening gehouden met alle kenmerken van een visuele handicap. Scan Laser schenkt Zaanse verzorgingshuizen boeken met grote letters Wethouder Corrie Noom (links) van de gemeente Zaanstad heeft het eerste exemplaar van de Grote Letterboeken uitgereikt aan mevrouw Nel Brinkkemper (95), bewoonster van Evean Erasmushuis. Met de Bijbel in grote letter heb je een mooie serie in huis met de Bijbel in de Nieuwe Bijbelvertaling in een grote letter.


De volledige serie van de Nieuwe Bijbelvertaling in grote letter is voor veel lezers van waarde geweest. Wegens aanhoudende vraag zijn de boeken van het Oude en Nieuwe Testament weer beschikbaar. Wat kies ik voor de broodtekst?


Boeken met grote letters

De platte tekst of broodtekst is het meest gebaat bij een lettertype met een schreef, een streepje. In het Engels heet dat een serif. Sans serif is schreefloos. De letters met schreef zijn het best geschikt voor drukwerk wanneer het om grote stukken tekst gaat.


De meeste romans zijn gedrukt in een schreeflettertype.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts