maandag 17 september 2018

Tegeltjes behang

Dé Studio Ditte webshop van Nederland. Op zoek naar een Studio Ditte Tegeltjes? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels.


De gróótste behang beleving in de Benelux.

Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom.


Tegeltjes behang van Stories on the Wall met Delfts blauwe tegeltjes en mooie pastel tinten. Hip behang voor de keuken, woonkamer of slaapkamer. Tegelbehang met tegels in allerlei maten van fijne mozaik tegeltjes tot grote plafondtegels uit vervlogen tijden. Het tegelassortiment in behang bevat sierlijke tegelpatronen, gebroken tegels, retro effecten, Portugese en moorse patronen, delfstblauwe tegels en keukentegels.


Het Studio Ditte tegeltjes behang biedt een mooi licht decor van antieke tegeltjes voor aan je wand. Het is een gebalanceerde mix van geleefde Friese witjes en oud Hollandse blauwe tegeltjes.

Mooi rustig behang voor de woonkamer, keuken of slaapkamer. Pittoreske boerenlandschappen, kinderspelen, vogeltjes en boerderijdieren brengen je via dit behang terug in de tijd. De keuken opfleuren of een leefruimte deels dan wel geheel bekleden met tegeltjes is ineens geen tijdrovende klus meer met het tegels behang en tegeltjes behang. Tegeltjes in alle kleuren van de regenboog of met een enkel kleurthema zijn hier allemaal te vinden.


Daarnaast kan er ook nog gekozen worden voor tegels met of zonder glazuurlaag. Behang taupe beige wit grijs met Marokkaans tegeltjes motief. Nieuw vinyl behang met marokkaans tegeltjes motief. De rol is 53cm breed en 105m lang.


Teveel bestelde rollen behangen worden niet retourgenomen. Eventele klachten zullen enkel onder de volgende voorwaarden in behandeling worden genomen. Alle rollen moeten voor gebruik gecontroleerd worden op gelijke badnummers. Ook voor het mooiste tegelbehang bent u bij Behangwereld aan het juiste adres. Het tegelbehang biedt mogelijkheden die hiervoor alleen met ceramiek, tegels of klei mogelijk was.


Dankzij de vertaling naar behang voor de muur zijn de toepassingen eindeloos. Waarmee u op een eenvoudige manier een spectaculaire look creëert. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Er zijn twee soorten materialen als het gaat om tegeltjes behang.


Vinyl behang of papierbehang Beide zijn aantrekkelijke opties en hebben verschillende voordelen die veel toevoegen aan zowel het ontwerp als de technische functies, sommige achtergronden combineren zelfs de twee!

We hebben uiteraard ook een heleboel behangen met tegels voor je uitgezocht waaruit je kan kiezen. Deze zijn altijd scherp en kunnen zo breed worden geprint als je zelf wilt (door tegels naast elkaar te plaatsen). Ben je op zoek naar wit of grijs tegel behang of oude tegeltjes op behang ? Met steen behang lijkt het net alsof er tegen een muur van bakstenen, beton, gestapelde stenen, marmer of een betegelde muur wordt aangekeken.


Wij kunnen je vast helpen. Het steen, betonlook, marmer en tegeltjes behang is zo mooi gemaakt dat het niet van echt te onderscheiden is. Naast het onderstaande behang verkopen wij ook fotobehang met steen of betonlook. Pittoreske boeren landschapjes, kinderen die buiten spelen, vogels en boerderijdieren kun je terugvinden op de tegels.


Het tegeltjes behang biedt een mooi licht decor van antieke tegeltjes voor aan je wand. Contactlijm lijkt me totaal ongeschikt om mee te behangen. Je kunt het behang tijdens het opbrengen totaal niet verschuiven. En je loopt de kans dat het dwars door de behanglaag heenslaat of deze zelfs oplost.


En nog maar niet te spreken over het brand- en inhaleringsgevaar, dat je bij gebruik van grote oppervlakten contactlijm krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts