donderdag 27 september 2018

Mdf plinten gegrond

Bestel nu eenvoudig Online. Verkrijgbaar in wit of gitzwart. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Online gezaagd hout bestellen, dat is écht handig. Een mooie strakke dubbele laag grondverf.


De plinten zijn direct overschilderbaar.

Plinten met een fijne ronding. Overschilderbaar: De plinten zijn af fabriek behandeld met twee mooie lagen grondverf, u kunt ze direct overschilderen. Schuren is niet noodzakelijk. Wij adviseren de plinten vóór montage minimaal van één laag verf te voorzien.


Wij hebben de goedkoopste vochtwerende MDF plinten. Medium-Density Fibreboard ( MDF ) is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels. De houtvezels in MDF worden gewonnen uit afvalhout.


Hierdoor zijn MDF - plinten een voordelig alternatief voor houten plinten.

Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing. Bij ons vindt u mdf plinten , houten plinten en andere plinten , architraven of deurlijsten, neuten, hoekstukken, eindstukken en montagemateriaal tegen de scherpste prijzen. Muurplint van onbehandeld massief MDF voorzien van een laag grondverf. De plint heeft een lengte van 240cm, een hoogte van 55mm en heeft een diepte van 12mm na montage.


Gaat uw zelf uw Basic plinten plaatsen? Wanneer u van plan bent om Basic plinten zelf te plaatsen, is het belangrijk dat u de juiste spullen daarvoor in huis heeft. Hierbij kunt u denken aan een verstekbak, een kitpistool en aftekengereedschap. Gelakte plinten worden op bestelling gemaakt. Zo te monteren bij afbouw: Doordat deze MDF plinten zijn voorgelakt is overschilderen niet direct noodzakelijk.


Dit is tijdwinst bij afbouw. Wel overschilderbaar: Wilt u ze direct in een andere kleur of glansgraa u kunt ze wel direct overschilderen. Waterwerend MDF met kabelgoot! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Al onze ( MDF ) plinten worden standaard 2x wit gegrond afgeleverd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de plinten afgelakt te bestellen.


De plinten worden met eigen vervoer en zorgvuldig verpakt bij u afgeleverd om beschadigingen te voorkomen.

Gladde MDF plinten wit gegrond Wat is een plint ? Een plint is een op vloerhoogte tegen een wand aangebracht lijst die de overgang tussen wand en vloer netjes afwerkt. De plint beschermt over het algemeen de wand tegen beschadigingen. Tevens is de plint geschikt voor de afwerking van de naad tussen de vloer en de wand. Alle MDF plinten zijn in lengtes van meter en van vochtwerend MDF. Dit type MDF bestaat uit fijn vermalen geperste houtvezels waaraan watervaste lijm is toegevoegd.


Om vochtwerende MDF te onderscheiden van normaal MDF is een groene pigmentering aangebracht. Deze MDF platen zijn voorzien van een 2-zijdige witte en effen primer UV-laag. De plaat licht schuren daarna direct aflakken. Deze plint is een perfecte afwerking voor elke houten, kunststof en laminaatvloer en is eenvoudig en onzichtbaar met montagekit te bevestigen aan de muur.


Met de prachtige plinten van PontMeyer maakt u de vloer helemaal af. Zo kunt u kiezen voor plinten MDF V3voorgegron grenen kant-en-klaar of hardhout voorgegrond. De MDF variant is geschikt voor vrijwel elke wand en vloer.


Daarnaast zijn zowel de MDF als de hardhouten producten vochtwerend. MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts