woensdag 12 september 2018

Paneelgordijnen op maat

Bekijk het volledige aanbod online. Breedste Assortment in de Benelux. Of bezoek één van onze winkels. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig op beslist.


Met onze nieuwe collectie paneelgordijnen maak je van elk raam een plaatje.

Zó verdeel je de panelen naar wens voor het raam en kun je makkelijk één of meerdere doorkijkvlakken creëren. Ons eigen paneelgordijn maatwerk onderscheidt zich in strakker maatwerk dat in combinatie met ons slim line paneelgordijnen railsysteem een stuk aantrekkelijker geprijsd is en bovendien gemakkelijk en snel te bedienen. Zonnelux maakt paneelgordijnen op maat waardoor deze altijd passen en helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen. Vraag hier onze brochure aan. Op zoek naar een praktische scheiding in je ruimte?


Ze worden volledig op maat gemaakt. Paneelgordijnen op maat gemaakt, leverbaar in diverse kleuren, afwerking en dessins.

Het paneelgordijn is familie van- en een variatie op het rolgordijn. Deze banen stof kunnen voor elkaar langs worden geschoven over een bovenrail. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee.


Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak je jouw interieur bijzonder. Samen met u zoeken wij naar de mooiste en meest geschikte paneelgordijnen voor uw interieur.


De technische oplossingen die wij u aanreiken, zijn zó uitgedokterd dat ze naadloos aansluiten bij uw project. Aantal panelen, op maat gesneden stoffen, bevestigingssysteem, rails, mechanismen. Boek het OP, Chaweng Beach. Toppoint paneelgordijnen worden natuurlijk altijd op maat gemaakt maar voor de gewenste uitvoering en afwerking adviseren we je graag.


Er kan namelijk heel veel, maar in sommige uitvoeringen zijn beperkingen. Wij adviseren je daar graag in zodat je de paneelgordijnen bestelt die het beste passen bij jouw smaak. Kom daarom eens langs in onze woonzaak voor totaalinrichting.


Daar zie je alle soorten raamdecoratie, doe je veel inspiratie op en krijg je persoonlijk advies van onze. De prijsindicatie is gebaseerd op paneelgordijnen met een sporige rail met een rolgordijnstof uit prijsgroep 0.

Het is echter altijd mogelijk dat de werkelijke offerte hoger uitkomt door een andere stof, doek of materiaalkeuze. Vind een Copahome dealer bij jou in de buurt. Raamdecoratie op maat Op onze deco-afdeling vind je alles om ervoor te zorgen dat de inrichting van je huis helemaal in jouw stijl is! Gordijnen, gordijnrails, jaloezieën, rolgordijnen, sierkussens, spiegels, lijsten, accessoires, klokken, canvas schilderijen, kaarsen, behang en zelfs benodigdheden voor kunstschilderen.


Bovendien geven ze uw interieur een eigentijds en stijlvol karakter. Het systeem van een paneelgordijn De panelen worden in de sporen van een aluminium rail gehangen. De paneelgordijnen van Woonexpress zijn eenvoudig zelf op maat te maken, zowel in de breedte als in de lengte. Daarnaast kun je gemakkelijk kiezen voor de juiste kleur die bij je interieur past, omdat wij een uitgebreid assortiment paneelgordijnen hebben.


Je vindt zeker een model in de juiste kleur dat goed past bij je interieur. Aangezien de stof relatief gevoelig is voor warmte, wordt een fijne was op graden aanbevolen. Ringen en andere schuifelementen gaan helaas te veel klitten in de was.


Om dit op te lossen kun je hier simpelweg een waszak of een paar panty’s omheen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts