vrijdag 14 september 2018

Bronzen beelden vogels

Bent u op zoek naar moderne bronzen beelden? Bestel uw bronzen beeld dan hier online! Groot assortiment decoratie voor zowel binnen als buiten. Alles is uit voorraad leverbaar!


Wilt u uw keuze laten bezorgen?

Voordelig gereedschap van Redbrick Klantenservice op maat. In deze categorie zit u goed! Deze vogel beelden zijn evenals onze andere dierenbeelden zeer mooi gedetailleerd afgewerkt. Onze collectie bronzen beelden omvat veel vogels , waarbij herkenbaarheid en beweging centraal staan.


Ze zijn alle met liefde en oog voor detail gemaakt. Wij vinden de ijsvogel een prachtige vogel en hebben dan ook veel verschillende ijsvogels (o.a. een baltsende ijsvogel en een ijsvogel met een visje). Wij hebben een schitterende collectie voor u samengesteld van verschillende vogels.

Bronzen vogel beelden kopen ? Wij kunnen verschillende bronzen vogels op een sokkeltje plaatsen en voorzien van een tekstplaatje met. Dit is de officiële website van de Nederlandse kunstenares Jonneke Kodde. Kunstenares en ontwerpster van bronzen vogel beelden. Veel van de bronzen beelden “vogels en mensen” kunnen in de tuin gezet worden en worden daarom met een standaard (1cm) geleverd.


De meeste kunstwerken zijn zowel in groen als in bruin brons verkrijgbaar. Beeldjes van bronzen vogels vindt u in galerie Terbeek. Wat is er leuker dan een mooi vormgegeven vogel , toonbeeld van flexibiliteit en wendbaarhei omgezet in een zwaar solide materiaal als brons? Met een bronzen vogel tovert u uw dressoir, woonkamer, of andere ruimte om tot een weelderig gedecoreerde omgeving. Zoekt u een kleine vogeltje in brons?


EEN BRONZEN BEELD VAN JONGEN MET VOGEL. Vogels spreken tot de verbeelding. Het materiaal “brons” maakt het mogelijk de kleur, vorm en beweging van vogels in een beeld te vangen. De vogels zijn geschikt als tuinbeelden. Je kunt de vogels (en andere dieren) komen bezichtigen in De Paardenstal, Bronsgieterij en Kunstatelier.


Het is ook mogelijk om een vogel of ander dier in opdracht te laten maken.

Alle beelden worden geleverd met bijbehorend certificaat. Je kunt ze ook waar je bijstaat laten veranderen of anders laten patineren. Hieronder onze vogel beeldjes in Brons. Must Have voor iedere Vogel liefhebber.


Er is altijd een plekje waar het beeldje tot zijn recht komt. Wij zullen onze collectie continu uitbreiden en. In onze collectie bronzen beelden treft u aan mannentorso`s, vrouwentorso`s, bronzen paarden, stieren in brons en veel vogelbeelden, maar ook gedenkbeelden, relatiegeschenken en sieraden van zilver (aan de sieradencollectie wordt nog gewerkt, dus informeer als u geïnteresseerd bent).


U kunt een bronzen beeld bij ons online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts