maandag 17 september 2018

Steigerhoutbeits

Profiteer van extra korting op Tenco verf en snel thuis geleverd. De laagste prijs in Nederland! Zoek naar grey wash beits op de nieuwe KensaQ. Voor 21:uur besteld = morgen in huis! Verol steigerhoutbeits is een transparante, top kwaliteit beits op acrylbasis met water als oplosmiddel.


Steigerhoutbeits

Bescherm met buitenbeits je houtwerk tegen vocht en andere weersinvloeden. Bij GAMMA vind je mooie buitenbeitsen in natuurlijke tinten en grey wash! Steigerhoutbeits Transparent Wash 5L. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout.


Door de transparante werking blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. Deze beitsen voor steigerhout dekken in een keer, en zijn aan te brengen met een kwast. Thuis komen moet een baken zijn van ontspanning. Bekijk ons assortiment beits of alle beits aanbiedingen. Kies uit beits in verschillende kleuren.


Steigerhoutbeits

Dit robuuste karakter kan worden versterkt door steigerhoutbeits. Kan steigerhoutbeits alleen gebruikt worden om steigerhout te beitsen? Als je vandaag bestel kun je morgen al schilderen met steigerhoutbeits.


Het is een combinatie van bijzondere eigenschappen, bovenop de duurzaamheid en vochtregulatie. De beits is te gebruiken voor al je steigerhouten meubelen. Ideaal om de kopse kanten te kleuren of voor onderhoud van je meubel. Bij onderhoudslagen hoeft niet geschuurd te worden. De steigerhoutbeits van CanDo vóór en tijdens gebruik goed roeren.


Met steigerhoutbeits geeft u steigerhouten meubels en constructies een mooie afwerking. Daarnaast verhoogt het de levensduur van het hout door het te beschermen tegen vocht, zon en andere weersinvloeden. De ondergrond moet schoon en vetvrij zijn.


Geef meer kleur aan je steigerhouten meubels met onze kleuren steigerhoutsbeits. Kies voor een subtiele kleur als whitewash of greywash. Wil je meer kleur aanbrengen? Kies dan trendy kleur uit onze andere kleuren beits.


Steigerhoutbeits

Zoals ik eerder al had aangegeven zijn er verschillende kleuren steigerhoutbeits. Het betreft een beits op waterbasis. De populairste beits op dit moment is de greywash beits. Dit is gewoon beits die het steigerhout een mooie licht grijze kleur geeft. Verder heb je nog white wash en transparante steigerhoutbeits.


De een is wit en de andere is kleurloos. Eenvoudig online bestellen. Wij leveren professionele steigerhoutbeits in alle kleuren en natuurlijk met de razendsnelle service die je gewend bent.


De leverancier voor al uw bouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts