vrijdag 7 september 2018

Grondverf voor kunststof

Zoek naar primer voor kunststof op de nieuwe KensaQ. Grondverf van alle merken op beslist. GAMMA grondverf kunststof wit 2ml op terpentinebasis zorgt voor een optimale vulling en hechting op harde kunststoffen zoals bij kunststof keukendeuren, schroten, kozijnen en rolluiken. Deze grondverf is geschikt voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis.


Eén blik van 2ml volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2.

Flexa grondverf voor kunststof wit 750ml is een matte hechtprimer voor harde kunststoffen voor binnen en buiten op basis van speciale bindmiddelen. De KARWEI grondverf kunststof wit 2ml zorgt voor een optimale vulling en hechting op harde kunststoffen. Zo is de grondverf ideaal voor kunststoffen als polyester en pvc. Gebruik de grondverf voor bijvoorbeeld kunststof keukendeuren, kunststof schroten en kunststof kozijnen.


Het zoeken naar een grondverf die geschikt is voor kunststof oppervlakten is makkelijker dan ooit. Wanneer kies je voor een kunststof primer? Primer voor kunststof heb je nodig als je kunststof voor de eerste keer gaat schilderen.

Kunststof is glad materiaal, waardoor ‘gewone’ grondverf er niet goed op blijft zitten. Speciaal voor kunststof en andere gladde ondergronden hebben we een grondverf ontwikkeld die wél perfect hecht en de optimale basis vormt voor een mooi resultaat. Na het gronden kun je zonder problemen overschilderen met alkyd- en acryllak. Sikkens, Nelf, Koopmans en Drenth, tegen een zeer gunstige prijs. Objecten schilderen met een kunststof ondergrond is tegenwoordig goed mogelijk.


Er zijn genoeg producten verkrijgbaar die ervoor zorgen dat kunststof kozijnen makkelijk te schilderen zijn. Erg belangrijk bij het verven van kunststof is het goed opschuren van de ondergrond en het gebruik van een juiste primer voor een optimale hechting. Nu je de kunststof voorbereid hebt en de grondverf hebt aangebracht, kun je beginnen met de kunststof verven! Volg daarbij de onderstaande stappen: Het aflakken van het oppervlak kan prima met Flexa Expert Houtlak.


Ook kun je Flexa Strak In De Lak Hoogglans, voor een glanzende afwerking. Voor een optimaal resultaat raden wij aan minstens twee lagen grondverf aan te brengen. Voor welke kleur grondverf ga jij? Bij Praxis kun je diverse soorten grondverf kopen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Voorbeelden van harde kunststoffen zijn PVC, polyester en formica.

Deze terpentineverdunbare grondverf heeft een goede hechting op gladde ondergronden. Verkrijgbaar in witte kleur. Tevens zorgt de grondverf voor een goede hechting op zowel gladde als harde kunststof ondergronden. De multiprimer Rapid is een primer die een zeer goede hechting heeft op diverse kunststoffen en staal. Voor kleine oppervlaktes is een pot kunststof primer misschien iets te veel en houd je te veel over.


Dan kun je het beste een spuitbus primer gebruiken. Hieronder vind je enkele betaalbare primers die geschikt zijn voor kunststof : Wijzonol kunststof grondverf. Welk Soort Verf Is Er Geschikt Voor Kunststof ? Goed hechtende grondverf voor harde kunststoffen op alkydbasis.


Makkelijk verwerkbaar, goed vullend en. Keuze uit A-merken verf en dat tegen een voordelige prijs. Op veel producten profiteer je bovendien van staffelkorting. Bestel je op een werkdag voor 16:en zijn de.


Een aflak zou zonder grondverf te snel in het hout trekken. HistorNL) Uitleg over verzendkosten. Standaard berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen die u ophaalt of bezorgt wilt hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts