maandag 24 september 2018

Vergulde spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België.


Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump.

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Verfraaien van uw huis met Spiegels. Ruim assortiment online bestellen! De spiegel heeft een zeer apart kuifelement met kindjes en is uniek in zijn soort. De spiegels bevatten authentiek antiek spiegelglas en de lijsten zijn met bladgoud verguld.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

De lijst zat dik onder het stof toen we hem kochten en is dus niet vaak verhangen. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Vergulde spiegel in de stijl van Louis XV. Bevat het originele kwikspiegelglas en houten achterkant. De conditie is consistent met de leeftijd van de spiegel , in goede staat.


Al onze producten worden professioneel verpakt en verzonden via een van onze transporteurs. Het kwikspiegelglas is iets verweerd. Piet en Paul Rombouts hebben een grote collectie antiek en antiquiteiten.


De collectie antieke spiegels omvat voornamelijk Franse varianten van de beste kwaliteit. Spiegel vergulde ultradunne mobiele telefoon Smart beschermhoes voor Samsung SFlip-Free Smart antwoordende telefoon (blauw). De meerderheid van onze spiegels is van Franse en Italiaanse origine.


Veel van onze antieke spiegels zijn oorspronkelijk gemaakt om een marmeren of zandstenen schouw te sieren. Wij hebben vergulde spiegels , verzilverde spiegels en spiegels met kuif, van klein tot heel groot.

Koop uw tweedehands VERGULDE SPIEGEL tegen de beste prijs: 29€, beschikbaar in de Troc-winkel van Saint fons. Maak gebruik van deze gelegenheid. Graag bellen en niet mailen. Laatst toegevoegde spiegel : Unieke Zuid-Franse Spiegel in Wit gelaqueerd met prachtige Blad-goud vergulde accenten.


Het originele oude loodglas is ietwat verweerd en heeft een paar plekjes. Antieken vergulde kader met spiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts