dinsdag 25 september 2018

Screen windvast

Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Alle merken, al vanaf € online. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. Bijzonder aan de windvaste screens , ook wel zip- screens genoem is de soort ritssluiting waarmee het doek wordt gefixeerd aan de geleider.


Dit zorgt ervoor dat wind nauwelijks vat krijgt op het screendoek. Ook bij stevige wind blijft het doek strak hangen en wordt klapperen van zowel doek als onderlat voorkomen.

Een ritsscreen wordt ook wel ZIP screen of Windvaste screen genoemd. De rits zorgt ervoor dat het doek altijd mooi strak blijft staan en bij harde windvlagen niet gaat klapperen. Daarom is een ritsscreen ideaal op plekken met een hoge windbelasting. Screens De windvaste screen in een verticaal hangende zonwering welke het gehele raam kan “afsluiten”. Het systeem staat gespannen d. Het doek is in elke stand wind vast wat vooral op winderige plaatsen een groot voordeel heeft.


Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Screens VS-Zip ( windvast ) VS-Zip screens zijn vlakhangende zonweringen die dankzij het speciale glasvezeldoek de energie uit het zonlicht filteren. Van stijlvolle windvaste screens heeft u het hele jaar door plezier.

Ze houden uw woning koel op warme zomerdagen en rekenen genadeloos af met storend zonlicht. We horen het van al onze klanten. Wie éénmaal windvaste screens van Jumbo heeft, wil nooit meer iets anders.


De ZB TOP SMART ZIP windvast Halfrond is standaard uitgevoerd met een onderlat welke in de bak verdwijnt waardoor u minder montage ruimte nodig heeft. Tevens bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is. Onze windvaste screens zijn alleen elektrisch leverbaar. De kast van uw nieuwe windvaste screen is opgebouwd uit aluminium componenten.


Of u nu kiest voor een ronde kast of juist een afgeschuinde kast, de kwaliteit en de prijs blijven gelijk en het gaat hier puur om wat u het mooiste vindt. Slechts binnen eenvoudige stappen stel je een maatwerk screen eenvoudig en snel samen. Verschillende types screens.


De screen is technisch gelijk aan een rolluik: het doek rolt tussen zijgeleiders naar beneden. Recente ontwikkelingen hebben gezorgd voor nieuwe toepassingen van deze zonwering, zoals een speciale screen voor erkers en een windvaste screen. De ZB Screen ZIP 1windvast Schuin is bestand tegen windstoten door een ritsconstructie waarin het glasvezeldoek ter bescherming opgesloten is. Een windvaste ZIP screen is een zeer goede keuze als buitenzonwering.


Zon-Comfort heeft een breed pakket met diverse soorten en uitvoeringen, waarbij de keuze in goed overleg gemaakt kan worden en uw wensen, de kwaliteit en de specificaties goed duidelijk zijn. WAREMA, HEROAL en Suntrend. Het doek van de screen rolt op in een duurzame van poedercoating voorziene aluminium kap.


Net als bij de standaard screen zijn er verschillende afmetingen en vormen van de kap.

De zware kwaliteit screendoek met glasvezelkern die wij standaard in onze screens verwerken, wordt ook toegepast op de windvaste ZIP screen. Screen comfort De Comfort windvaste screen in een vertikaal hangende zonwering welke het gehele raam kan “afsluiten”. De prijs van een screen hangt vooral samen met het type screen (standaar windvast , zipscreen), het soort doek en de wijze van bediening.


Voor een standaard screen van 2. Bij een zipscreen, ook wel een ritsscreen genoem zit het screen met behulp van een rits in de begeleiders bevestigd. Het doek zit extra stevig bevestigd en er zit geen ruimte meer tussen het doek en de geleiders. U heeft hierdoor geen last van een klapperend screen , doordat het zipscreen compleet windvast is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts