donderdag 27 september 2018

Betonverf op hout

Betonverf laagste tegen de Prijs? Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.


U krijgt direct een bevestiging. Maar let op , niet álle betonverf is geschikt voor hout.

Er is een groot verschil tussen beton en hout. Niet alleen in uiterlijk, maar ook in hoe het materiaal zich gedraagt. Hout is erg gevoelig voor verschillen in vochtigheidsgehalte en temperatuur. Daarom moet hout behandeld worden met verf die elastisch is.


Ook op hout is de verf aan te raden. De flexibele verf beweegt mee met het levende hout en geeft het hout bovendien een beschermende, waterafstotende laag dat rotting voorkomt. Voor het verven van een parketvloer of houten vloer heb je bij GAMMA de keuzen uit diverse houtlakken en parketvernis.


Of kies voor olie of wax ter bescherming en verzorging van het hout.

Bekijk ook ons aanbod betonverf. Met een betonverf verf je een stenige ondergrond verven in de kleur die je zelf wilt. Dit gecombineerd met meubels en accessoires van oud hout en steigerbuizen zorgen voor een hele stoere look. Er zijn verschillende soorten betonverf : om de betonnen vloer in een mooie kleur te schilderen of om ‘betonnen’ muren te maken.


Er bestaat betonverf voor op de muren. Anders groeit de kans op houtrot. Soorten verf voor houten vloeren. Maar sommige betonverven zijn ook geschikt voor het verven van hout.


Het voordeel van betonverf op hout is dat uw vloer buitengewoon goed beschermd wordt. Wil je graag een betonnen oppervlak schilderen, dan biedt betonverf de perfecte uitkomst! Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. U denkt er misschien niet meteen aan, maar een houtenvloer met betonverf gaat vaak prima.


Dit is vooral interessant bij houten vloeren en trap schilderen die veel belast worden. Niet alle verven die als betonverf worden verkocht zijn hetzelfde. Het verven van een betonnen vloer is een handige en goedkope manier om jouw vloer op te knappen.


Wil je de vloer in je garage of schuur voorzien van een likje betonverf ? Ga in dit geval voor een extra sterke twee-componenten betonverf. Ruwol betonverf is naast beton aan te brengen op steen, zandcement, anhydriet en zelfs hout.

De verf is beschikbaar in standaard kleuren en meer dan 20. Je brengt deze verf het beste aan met een nylon roller in banen. Met een kleurloze betonverf op je vloer behoudt je de betonlook maar bescherm je je vloer wel.


Deze verf is stoot-, kras- en slijtvast en voor zowel binnen als buitentoepassingen geschikt. In alle denkbare kleuren, bij ieder merk waar je gebruik van wilt maken. Voor particulieren en voor bedrijven, altijd op basis van deskundig advies over betonverf voor binnen. Voor 1-component of 2-componenten verf, waar je op een duurzame manier gebruik van kunt maken. Wie er prijs op stelt om het authentieke karakter van hout te bewaren, kiest beter voor een transparante vloerverf of transparante houtverf.


Wie liever dekkend verft met een mooie egale kleur, kan met betonverf prima uit de voeten. Als betonverf ook op hout kan, waarom heet de verf dan betonverf ? Waarom wilt u op hout een betonverf gebruiken? U kunt betonverf ook voor een houten vloer gebruiken: voor licht gebruik neemt een een gemodificeerde alkydharslak komponent. Voor zwaardere belasting kunt u beter een 2-k epoxy of polyuretanlak gebruiken.


De deklaag zorgt bovendien voor een sterke bestendigheid tegen krassen. Houtenvloer verven met betonverf heeft dus voordelen. Extreem slijtvaste betonverf voor een robuuste uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts