maandag 3 september 2018

Oozoo vintage horloge

Oozoo vintage horloge

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. OOZOO does not follow trends, it sets trends. Fashion comes in first place, but obviously its just as important to display the right time. All straps are high quality genuine leather.


OOZOO timepieces are high quality watches with the best movements available in this price range. De trendy horloges uit de vintage series van OOZOO bestellen doe je voordelig, eenvoudig en betrouwbaar via de online shop van Brandfield. If you want to use a properly functioning website, you must agree to this. De eenvoudig uitgevoerde wijzerplaten in combinatie met een lederen of mesh metal horlogeband maken de stijlvolle elegante Vintage look compleet.


Losse horlogebandjes kunnen wij vaak ook leveren zodat je nog langer plezier van je horloge kunt hebben. Brandfield is officieel dealer van vele horlogemerken, zoals OOZOO. OOZOO Vintage horloges zijn zowel in heren als dames varianten verkrijgbaar. Ons aanbod bestaat uit dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges. Daarnaast verkopen wij ook horlogebandjes van de horlogemerken in onze collectie.


Oozoo vintage horloge

NL Gratis verzending dagen bedenktijd Officiële dealer jaar garantie! OOZOO horloges zijn prachtig, trendy en hip. De wijzerplaten zijn vaak kleurrijk en fantasievol bewerkt en maken het horloge extra aantrekkelijk. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50. Betaal achteraf zonder extra kosten.


Specialistisch advies nodig? Het model is voorzien van een RVS horlogekast,. Dit vintage dameshorloge met een diameter van slechts 32mm is de kleinste in haar soort. Met een egaal zwarte wijzerplaat, zwart mesh bandje en een glanzend zilveren horlogekast is dit horloge zowel simpel als stijlvol. Dit trendy dameshorloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige goudkleurige band.


Oozoo vintage horloge

We zeggen bewust sieraden want door de lage prijs is de verleiding om meer dan horloge aan te schaffen wel erg groot. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Met normale ban smallere band of mesh stalen band. Mooi horloge uit de Vintage serie van OOZOO.


Het horloge is gemaakt van de beste materialen. Het uurwerk is van Quartz, de wijzerplaat is afgedekt met mineraalglas. De band is gemaakt van mesh metaal.


Oozoo vintage horloge

Doordat de horloge is gemaakt van mooie materialen draagt het zeer prettig. Let op de aanzet van jouw horloge. Als deze recht is hebben wij een horlogeband voor jou!


Horloges van een hoge kwaliteit. Lees hier meer over een rechte aanzet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts