woensdag 26 september 2018

Bootlak blank

Bootlak blank

Bestel Weer, water- en UV bestendige Jachtlak goedkoop Online. Wanneer het oppervlak is geschuur kunt u de bootlak aanbrengen in meerdere dunne lagen. Zorg ervoor dat, voordat u hiermee begint, het oppervlak helemaal stofvrij is gemaakt. Afhankelijk van het merk bootlak dat u gebruikt zijn tot lagen voldoende voor een perfect eindresultaat.


U mag niet alle bootlak zomaar verdunnen. Scherpe prijzen en Volledige aanbod bij Verfgroothandel. Gratis verzending vanaf €Voor 15:besteld?


Zeer hoge weers- en waterbestendigheid met hoge bolle glans en langdurig glansbehoud ook in tropische klimaten. Het ingebouwde extra ultraviolet filter beschermt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht. De lak is weer-en waterbestendig en beschikt over een ingebouwd UV-filter.


Bootlak blank

Hierdoor wordt het hout optimaal beschermt tegen verkleuring door zonlicht. Optimale vloeiing, zeer hoge weer- en waterbestendighei hoge bolle glans en langdurig glansbehou ook in tropische klimaten. Tenco Bootlak blank hoogglans is een hoogglanzende sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Toepasbaar op alle hardhoutsoorten boven de waterlijn.


De meest natuurlijke uitstraling verkrijg je door het behandelen van Douglas hout met een olie. Zie je echter regelmatig onderhoud niet zitten dan is blanke bootlak ook een optie. Hiermee krijg je echter niet dezelfde natuurlijke uitstraling als olie of beits. Bijna alle bootlakken (geschikt voor hout) zijn toepasbaar. Weer- en waterbestendige, slijtvaste, hoogglanzende blanke jachtlak met UV-filters.


Bootlak blank

Deze blanke lak is ontwikkeld voor voor de toepassing op houten delen van boten en schepen boven de waterlijn. Rambo jachtlak transparant hoogglans blank 250ml is perfect voor het blank afwerken van hout buiten en de houten opbouw van boten. Ook is de lak geschikt voor o. Hooglanzende, sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethanharsen. Bestand tegen invloeden van zout en zoet water.


Buitenduurzaam en gemakkelijk te verwerken met kwast, roller of verspuit. Tenco bootlak blank is een hoogglanzende sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-polyurethaanharsen. Ons assortiment bootlak en jachtlak dat in meerdere kleuren online te bestellen is bestaat uit diverse merken en types componenten lak, bootverf en overige bootverven. Wij richten ons op de professionele eindgebruiker die de hoogste kwaliteit eisen bij het volbrengen van projecten voor opdrachtgevers. De 1-componenten bootlak blank van epifanes is een hoogglanzende klassieke jachtvernis.


Bootlak blank

Epifanes Blanke Bootlak -Liter. Deel hier uw ervaring met dit product. Reviews die geen betrekking hebben op een product-ervaring, maar b. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Het beschikt over een goede uitvloeiing, is bestand tegen water en weer, en heeft een groot elastisch vermogen dat barstvorming door werkend hout voorkomt. Bootlak blank Hoogglans blanke lak van epifanes is een klassieke jachtvernis met een hoge water en weer bestendigheid.


Een hoogglanzende sneldrogende en krasvaste blanke lak op basis van alkyd-urethaanharsen. Is bestand tegen invloeden van zout en zoet water. Uitstekend buitenduurzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts