vrijdag 14 september 2018

Betonlook dressoir

Betonlook dressoir

Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Bestel nu met uitgebreide Safety verzekering. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Laat je door Homeinspireren!


Betonlook dressoir

Dressoirs online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Design dressoir met strakke lijnen en trendy mat witte afwerking.


Gecombineerd met stoere betonlook bovenblad compleet met geïntegreerde witte LED-verlichting met afstandsbediening! Betonlook dressoir model Talmo met stalen poten maken we in veel verschillende maten. De totale hoogte van het dressoir is cm. Het frame kan je in diverse kleuren bestellen zoals: zwart spuiten of transparante lak. Dit model is voorzien van lades in het midden en aan weerszijden een deur met daarachter een legplank.


Betonlook dressoir

Meubelmaker in betonlook meubels. Bent u op zoek naar design meubels in betonlook of industriële meubels die goed passen binnen een moderne of industriële stijl? Dan biedt Trendmeubel een passend assortiment betonlook meubels en industriële meubels met bijpassende accessoires voor een bijdetijdse en modern interieur.


Hoogglans wit dressoir met betonlook deuren. Voor de ruimte achter de deuren wordt er standaard één schap meegeleverd welke in het midden te plaatsen is. Middag Leerdam is een familiebedrijf met jaar ervaring met het legwerk in eigen beheer. Luxe en stoere uitstraling door betonlook bovenblad en geïntegreerde witte LED-verlichting met afstandsbediening! Dit dressoir is verkrijgbaar in de afmeting breedte x diepte x h. Bestaat uit een deuren met lades.


Achter deur beschikt dit model over een legplank. De kast is uitgevoerd in mat wit en de lades en deuren in betonlook. De kast beschikt over lades en deuren waarachter in totaal opbergvakken zitten.


In het midden is nog een glazen legplank geplaatst die zorgt voor nog twee open schappen. En daarnaast is het een sfeerbepalend meubel in de kamer. Want op het blad van het dressoir kan je namelijk allemaal spullen uitstallen, zoals een lamp of een vaas met bloemen. Woonkamer dressoir in hoogglans wit COGO-met verzonken handgrepen in betonlook BxHxD: 217x90x42cm. Dus wat je ook in het tv- dressoir wilt opbergen, hier vind je de uitvoering die bij u past.


Het Kare Design Tarazzo dressoir is elegant en stoer tegelijk. De mix van beton, hout en metaal geeft het moderne dressoir een industriële uitstraling. Met een breedte van 1centimeter zorgt het acaciahout bovendien voor een natuurlijke sfeer in je woonruimte!


Landelijk, industrieel of modern dressoir ? Hout, hoogglans, betonlook ? Er is altijd wel plaats voor zo’n handige opbergkast en Furnea. Jouw woonkamer inrichten is ineens wel erg leuk met zo’n nieuwe lage opbergkast! Het dressoir is al vele jaren geliefd als woonkamermeubel. Wij produceren op maat gemaakte interieurs en meubilair met een betonlook. Van den Elshout Design werkt door heel Nederland.


Betonlook dressoir

Met onze jarenlange werkervaring, klantgerichte manier van werken en gespecialiseerde vakmensen zijn wij in staat om van uw wensen werkelijkheid te maken. Wij leveren jaar garantie op al ons werk. De meest praktische en stijlvolle dressoirs vind je bij home24! Shop jouw favoriete dressoir.


Geen verzendkosten, dagen retourrecht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts