donderdag 27 september 2018

Hella jongerius vitra

Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock. Bekijk het Vitra aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Slechts originele producten van topproducenten, gratis verzending in Nederland!


Voor Vitra heeft de Nederlandse designer opmerkelijke meubels ontworpen, zoals de Polder Sofa en de East River Chair. In haar werk met textiel, keramiek en meubels benadrukt Jongerius consequent het belang van kleur en oppervlakken in hedendaags design.

Hella Jongerius has also written a book about this complex task entitled I. Nu heeft Vitra in samenwerking met de Nederlandse designer een nieuwe versie ontwikkeld in unieke kleuren en stoffen. Vitra setzt die Kraft guten Designs ein, um die Qualität von Wohnräumen, Büros und öffentlichen Einrichtungen nachhaltig zu verbessern. Inmiddels hebben Vitra en Jongerius samen al een behoorlijk gevarieerde collectie meubilair en woonaccessoires gecreëerd. Zo ontwierpen ze ter ere van het Nederlandse polderlandschap een nieuw soort poldermodel: de Vitra Polder Compact bank.


Wat is de prijs van een echte Jongerius ? Dit model dient als basis voor de ontwikkeling van de East River Chair. Louise Schouwenberg: Beyond the New.

Samen met haar team doet ze voortdurend onderzoek naar kleuren, materialen en texturen. Wanneer zij een ontwerp af heeft, ziet zij dit als een begin van iets nog mooiers. Een stoel gemaakt van hout, metaal of kunststof zit niet altijd even lekker. Met de Seat Dots zorg je er snel en eenvoudig voor dat je comfortabel zit. Haar blikveld is onbeperkt, omdat ze veel online is.


De stoel wordt gemaakt en verkocht door het Zwitserse designmerk Vitra , waarvoor Jongerius de laatste jaren meer meubels ontwierp. De worker chair is verkrijgbaar in het wit, maar ook in het bruin en in het rood. Elke dag komen wij de mooiste meubels, accessoires en kunstwerken tegen. En hoewel we houden van jong, nieuw talent, willen we de grondleggers van design zeker niet vergeten. Magnet Dots, Jongerius Colour Block Blanket, Key Ring Elephant, Seat Dots Our website uses cookies in order to ensure you the best web experience.


By using our website you agree to our privacy policy and use of cookies. Deze modellen maken ook onderdeel uit van de presentatie in onze winkel. De naamgever van Vitra is ook rond en tegelijkertijd een decoratief vloerkussen, een krukje, een poef en een voetenbankje.


Met zoveel functies kan het voorkomen dat het ontwerp vaak verplaatst wordt. Om je dit gemakkelijker te maken heeft de Bovist een gebreide handgreep. Deze design poef krijgt zijn mooie elegante vorm door het op maat gemaakte textiel dat is gevuld met kunststof bolletjes.


Ook hier is Jongerius op zoek naar onregelmatigheden en gelaagdheid in de perceptie.

De kwaliteiten die ze zoekt vindt ze niet in het gestandaardiseerde kleurenpalet waarmee de industrie werkt, maar wel in schilderijen. De speciale uitgave van de Lounge Chair, heeft een gebeitste notenfineer schalen met een gepolijst aluminium onderstel. Veel keramiek (o.a. voor Koninklijke Tichelaar uit Makkem en Ikea), maar ook moderne stoelen, banken en krukjes (voor o.a. Kettal, Vitra en Droog). Het oeuvre van Hella reikt inmiddels van o. Vitra , het porseleine “B”servies voor Tichelaar tot een bloemenvaas voor Ikea.


Wij laten ter illustratie nog wat beelden zien van enkele producten welke wij in onze collectie voeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts