woensdag 26 september 2018

Visgraat glasvezelbehang

Keuze uit divers glasvezelbehang. Glasvezelbehang van alle merken. Hoe ziet glasvezelbehang eruit? Men gaat er vanuit dat je het schildert in de kleur naar keuze.


Je kunt het op vele maniere weven, en dus zijn er veel structuren te koop: ruitjes, streepjes, visgraat etc.

Deze soort is voorbehandeld wat betekend dat er al een grond laag verf op zit. Dit behang is zeer geschikt om oneffen wanden op een makkelijke en snelle manier te verstevigen. Gebruik voor het aanbrengen van dit behang glasvezellijm. Visgraat en andere speciale varianten.


Je kunt gebruik maken van glasvezelbehang met visgraat -motief of de effen modellen. Er zijn speciale varianten beschikbaar, net als de reguliere uitvoeringen die je in alle mogelijke kleuren kunt verven. Een mooie keuze voor op de muur, waarmee je een strak resultaat zoals stucwerk kunt aanbrengen.


Wanneer je de wanden van je huis wilt behangen kun je overwegen om voor glasvezelbehang te kiezen.

Het is sterk, makkelijk over te schilderen, slijtvast, ontvlamt niet makkelijk en is geschikt voor mensen met allergieën. Belangrijk wanneer je kiest voor glasvezelbehang , is dat je je realiseert dat dit behang, anders dan andere behangsoorten, niet in een gezellig motiefje of leuk kleurtje komt. Glasweefselbehang heeft hooguit een mooie structuur in het weefsel. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een visgraat - of een ruitstructuur.


In een volgende stap worden ze geperst tot er een fijn en sterk gaas ontstaan. Het is te verkrijgen in visgraat -, zigzag-, ruit- en. Deze soort kan je het beste toepassen als je daarna met donkere kleuren wilt afwerken.


Bij voorbehandeld glasvezelbehang zit er al witte muurverf op het behang, waardoor je met laag muurverf kunt afwerken. Dutch Wallcoverings glasvezelbehang is hoogwaardig bekledingsmateriaal van een geweven natuurproduct voor de afwerking van muren en plafonds. De gunstige eigenschappen van glasweefsel maken talloze toepassingen mogelijk. In deze aflevering krijg je namelijk te zien hoe ik de glasvezelbehang verwijder en ook krijg je te zien hoe ik het weer helemaal netjes maak. Door de stevigheid is glasvezelbehang ook wat lastiger te verwijderen.


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw. Het behang heeft een decoratieve uitstraling en dit maakt glasvezelbehang geschikt voor in je woonkamer, slaapkamer of zitkamer.


Dit duurzame behang is uiterst sterk en gaat jarenlang mee. Het kan opgebracht om een gebarste en beschadigde muur te versterken.

De belangrijkste eigenschap van glasweefselbehang, ook wel glasvezelbehang genoem is dat het sterk is. Het kan een beschadigde muur versterken en barsten of scheuren verbergen. Bovendien is glasweefselbehang brandvertragend en duurzaam.


Bekijk en vergelijk ons assortiment glasvezelbehang en bestel direct online. Deze geluidsdempende varianten van glasvezelbehang zijn echter wel iets dikker dan het normale glasvezelbehang. Wat ook noemenswaardig is, is het feit dat glasvezelbehang niet of nauwelijks zal branden. Zeker wanneer je het glasvezelbehang combineert met een ondergrond van gipsplaat dan ben je verzekerd van een uitstekende brandveiligheid.


Egaliseerbehang is voor niet egale ondergronden. Deze behangsoorten worden vaak door elkaar gebruikt). Denk aan een visgraat of blokjes patroon. Dat is prima te doen met Cover Up.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts