woensdag 5 september 2018

Mannen slaapkamer ideeen

Slaapkamers Ideeën online bestellen. Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in.

De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Alle soorten behang online. Nu al vanaf €op Beslist.

Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht. Is jouw slaapkamer nog niet helemaal naar wens en ben jij op zoek naar creatieve slaapkamer inspiratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Wanneer je kamer een make-over nodig heeft, maar je zelf denkt niet genoeg kamer te hebben, ben je hier aan het juiste adres. Dit zijn negen creatieve ideeën en tips voor je kleine slaapkamer. Deze gaan je helpen om je kamer, dat klein is qua oppervlakte, groter te doen lijken en stijlvol in te richten. Hoewel mannen en vrouwen op veel vlakken helemaal niet zo erg verschillen als mensen je soms laten geloven, denken we bij een vrouwelijke slaapkamer op de één of andere manier toch aan roze en bloemetjes en bij een mannelijke slaapkamer aan zwart, blauw, grijs, zonder poespas. Een stoere slaapkamer uit een appartement uit Taiwan.


Het ontwerp is gerealiseerd door de interieur architecten van House Design Studio, die een stoer en industrieel interieur heeft ontworpen voor een jarige vrijgezellen man. Aan de slaapkamer zie je eigenlijk direct al dat het een echte mannen slaapkamer is. Je kan je vast wel een beeld vormen bij een mannelijke slaapkamer. Stoere meubels, natuurlijke materialen en donkere kleuren bepalen vaak de toon. Maar wat moet je precies doen als je deze look zelf wilt creëren?


Daar gaan we je mee helpen! Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel?

Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis, namelijk de ruimte waar je tot rust komt.


Kleurgebruik is hier misschien nog wel belangrijker dan in de overige vertrekken van het huis. Als de sfeer in de slaapkamer onrustig is, slaap je slecht en krijg je onvoldoende nachtrust. Wij geven je inspiratie en een aantal slaapkamer ideeën. Laat je door Homeinspireren! Een appartement die ontworpen en ingericht is voor een vrijgezellen man.


Het grappige is, is dat het ingericht is door drie vrouwen van KASIA ORWAT Home Design. Een interieur ontwerp gekenmerkt door rauwe materialen en sterke contrasten bijpassend bij de moderne man. Dit is het resultaat van de slaapkamer. ZWART trekt de aandacht en de slaapkamer lijkt kleiner.


Je kunt er zwaarmoedig van worden en zelfs nachtmerries van krijgen. Aan het interieur van de slaapkamer besteden mannen over het algemeen weinig aandacht. Een bed en een klerenkast, dan zijn we wel tevreden.


Maar met een beetje inspiratie valt er veel meer uit te halen. Next Luxury zette een aantal vette slaapkamers op een rij. Zoals je mogelijk merkt hebben industriële slaapkamers vaak wat overlap met de stoere slaapkamer. Bij een stoere slaapkamer wordt er vaak gebruik gemaakt van donkere kleuren in combinatie met één kleur die eruit springt, zoals geel in onderstaande afbeelding. Het zijn vooral de donkere kleuren die, over het algemeen, mannen erg aanspreken.


Strakke lijnen, effen kleuren en een minimalistische afwerking zijn de kenmerken van vandaag. Dit type ruimte gebruikt vaak zwart, wit of grijs als basiskleur en bouwt verder met uniforme patronen en kleuren. Je slaapkamer inrichten is erg leuk om te doen. Je lekker voelen in je eigen slaapkamer is dus wel zo prettig, en de inrichting van de slaapkamer is erg bepalend. MAN MAN is het online magazine voor de moderne man.


Het mannenblog met stijlvolle outfits, scherpe carrière tips, de mooiste vrouwen en meer mannennieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts